Nyári Dia laza anyuka szeretne lenni, várja gyermekük érkezését - videó

anyaság színésznő terhesség Nyári Diana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Dia laza anyuka szeretne lenni, már mindketten várják gyermekük érkezését. Azt is leszögezte azonban, hogy a lazaság mellé következetesség is társul majd.

Március 8. - Nemzetközi nőnap, a harcos és bátor nők ünnepehttp://www.life.hu/csalad/20180301-marcius-8-nemzetkozi-nonap-az-eros-es-bator-nok-unnepe.htmlHamarosan itt a nemzetközi nőnap, melyhez sokféle jelentést tulajdonítunk: virágok, felháborodott férfiak, feminizmus... De mit is ünneplünk március 8-án, miként lenne érdemes megemlékeznünk erről a napról? Ezekre keressük a válaszokat. CsaládOrigoCsomós Mari a színpadon mindig energikus, magánemberként azonban vannak nehezebb időszakaihttp://www.life.hu/csalad/20180301-csomos-mari-a-szinpadon-mindig-energikus-maganemberkent-azonban-vannak-nehezebb-idoszakai.htmlA Kossuth-díjas színésznő, Csomós Mari a színpadon sosem mutatja ki, ha valami bántja, magánemberként azonban gyakran él át nehezebb időszakokat. Ilyenkor családjára számíthat. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoNegyedik gyermekével várandós Liu Shaolinék édesanyjahttp://www.life.hu/csalad/20180301-liu-shaolinek-edesanyja-negyedik-gyermekevel-varandos.htmlHatalmas az öröm most Liu Shaolinék családjában: az aranyérem mellett hamarosan az őj kistesónak is örülhetnek! Család--Nyers fotók a szülésről, vajúdásról és szoptatásról (18+)http://www.life.hu/csalad/20180301-nyers-fotok-a-szulesrol-vajudasrol-es-szoptatasrol.htmlMeghitt, már-már intim fotókon mutatják be a születés és az anyává válás szépségeit, ám a felvételek ugyanakkor őszinték és nyersek is. Ilyen a szülés a valóságban. Család--Megmutatta gömbölyödő pocakját: itt az első fotó a terhes Görög Zitárólhttp://www.life.hu/csalad/20180301-itt-az-elso-foto-a-terhes-gorog-zitarol.htmlMa reggel robbant a hír, hogy Görög Zita és focista kedvese harmadik gyermekét várja. A kismama pedig már meg is mutatta gömbölyödő pocakját. CsaládHázasságukról vallott Szandi és Csabi: elvileg minden adott volt, hogy elváljanakhttp://www.life.hu/csalad/20180301-hazassagukrol-vallott-szandi-es-csabi-elvileg-minden-adott-volt-hogy-elvaljanak.htmlSzandi és Csabi huszonhat éve tartanak ki egymás mellett jóban és rosszban, pedig minden körülmény adott volt ahhoz, hogy ne legyen életre szóló a kapcsolatuk...CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.