Kasza Tibi felesége keresztlányával fotózkodott: fotó

fotó Darai Andrea Manker Kasza Tibi keresztlány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi Manker keresztlányát ölelte legújabb fotóján: felrobbant az internet.

Egy hetes Kasza Tibi feleségének, Mankernek a második keresztlánya, akit láthatóan a műsorvezető is nagyon szeret. Apai gondoskodással ölelte a pici kis tüneményt. Régen láttunk már Tibiről ennyire édes és kedves fotót.

Több kommentelő is megjegyezte,

nagyon jó apuka lesz majd Kasza Tibiből

Babázni voltunk Manker 1 hetes keresztányánál ❤️❤️❤️

Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) által megosztott bejegyzés,

Majka családi montázst posztolt: testvéreivel láthatóhttp://www.life.hu/csalad/20180304-majka-csaladi-montazst-posztolt-testvereivel-lathato.htmlMajka egy nagyon kedves montázst posztolt közösségi oldalára: testvéreivel egy 24 évvel ezelőtti fotót elevenítettek fel. Nagyon sokat változtak, de a kép hangulata ugyan az maradt. Család--Kim Kardashian nem érzi magáénak béranyával született gyerekéthttp://www.life.hu/csalad/20180209-kim-kardashian-nem-erzi-magaenak-beranyaval-szuletett-gyereket-allitjak.htmlKim Kardashian és Kanye West harmadik gyereke néhány nappal ezelőtt jött világra, béranya segítségével. A világsztár azonban nem érzi a kötődést.... CsaládGyönyörű fotón mutatta meg kisfiát, Szinetár Dórahttp://www.life.hu/csalad/20180204-gyonyoru-foton-mutatta-meg-kisfiat-szinetar-dora.htmlSzinetár Dóra néhány hónappal ezelőtt adott életet kisfiának, Benjinek. A színésznő ritkán posztol a babáról, ám ezúttal kivételt tett és megmutatta, hogyan játszanak együtt egy finom ebéd után. Család--Anyukájával és testvérével fotózkodott Kiss Ramóna: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180204-anyukajaval-es-testverevel-fotozkodott-kiss-ramona-foto.htmlKiss Ramóna édesanyjától örökölte szépségét, ez már biztos. Közös fotót posztoltak. CsaládOrigoMegszületett Vastag Tamás második kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20180122-megszuletett-vastag-tamas-masodik-kisbabaja.htmlVastag Tomi másodszorra is édesapa lett. CsaládOrigoMegszületett Kim Kardashian és Kanye West harmadik gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20180116-megszuletett-kim-kardashian-es-kanye-west-harmadik-babaja.htmlKim Kardashian nem titkolta, hogy betegsége miatt nem hozhat több kisbabát a világra, ám férjével, Kanye Westtel nagyon szerettek volna még egy harmadik csemetét is: így bérenyát választottak. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.