Majka családi montázst posztolt: testvéreivel látható

fotó testvér család Majka montázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka egy nagyon kedves montázst posztolt közösségi oldalára: testvéreivel egy 24 évvel ezelőtti fotót elevenítettek fel. Nagyon sokat változtak, de a kép hangulata ugyan az maradt.

Majka és ritkán látott testvérei egy képen pózoltak úgy, ahogy 24 évvel ezelőtt. Szuper aranyos fotómontázst készített a rapsztár-műsorvezető.

A régi képen jól látható, ahogy azt a követői is észrevették: Majka egyik testvére szinte a megszólalásig hasonlított régen Mariánra, a sztár nagyobbik fiára.

Eltelt 24év:)) #tesók

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés,

Kim Kardashian nem érzi magáénak béranyával született gyerekéthttp://www.life.hu/csalad/20180209-kim-kardashian-nem-erzi-magaenak-beranyaval-szuletett-gyereket-allitjak.htmlKim Kardashian és Kanye West harmadik gyereke néhány nappal ezelőtt jött világra, béranya segítségével. A világsztár azonban nem érzi a kötődést.... CsaládAnyukájával és testvérével fotózkodott Kiss Ramóna: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180204-anyukajaval-es-testverevel-fotozkodott-kiss-ramona-foto.htmlKiss Ramóna édesanyjától örökölte szépségét, ez már biztos. Közös fotót posztoltak. CsaládOrigoGyönyörű fotón mutatta meg kisfiát, Szinetár Dórahttp://www.life.hu/csalad/20180204-gyonyoru-foton-mutatta-meg-kisfiat-szinetar-dora.htmlSzinetár Dóra néhány hónappal ezelőtt adott életet kisfiának, Benjinek. A színésznő ritkán posztol a babáról, ám ezúttal kivételt tett és megmutatta, hogyan játszanak együtt egy finom ebéd után. Család--Kim Kardashian újszülött babájával mutatkozott: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180204-kim-kardashian-ujszulott-babajaval-mutatkozott-foto.htmlKim Kardashian először mutatkozott a nyilbánosság előtt 3 hetes kisbabájával, West Chicago-val.CsaládSzabó Zsófi kisfiáról posztolt: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180122-szabo-zsofi-kisfiarol-posztolt-foto.htmlNéhány hete adott életet kisfiának Szabó Zsófi, aki már meg is mutatta a nyilvánosság előtt a kis Mendelt.Család--Hámori Gabriella megmutatta újszülött babáját, Lottithttp://www.life.hu/csalad/20180112-hamori-gabriella-megmutatta-ujszulott-babajat.htmlHámori Gabriella és párja, Juhász Péter szerelme az első pillanatban szövődött, amikor meglátták egymást. Ennek alig egy éve, ma pedig már kislányukkal együtt alkotnak egy családot.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.