Úgy tűnik, Katalin hercegné április 23-án, Szent György napon szül majd

Forrás: Getty Images/Chris Jackson -
Születés királyi család Meghan Markle család Katalin hercegné Vilmos herceg gyermek Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy, a királyi családhoz közel álló forrás kiszivárogtatta, mikor ad életet Katalin hercegné harmadik gyermekének, és már azt is tudni lehet, miért olyan jelentős ez a dátum. 

A Dailymail cikkébőlnemcsak az derül ki, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg április 23-ra várja harmadik gyermekét, de az is, miért bír akkora jelentőséggel ez a dátum.

Vajon tényleg áprilsi 23-án érkezik a baba? Forrás: Getty Images/Chris Jackson

Április 23 ugyanis Szent Györgynek, Anglia egyik védőszentjének ünnepe, amelynek munkaszüneti nappá tétele már régóta napirenden van a parlamentben. Egyesek úgy gondolják, ha a királyi pár harmadik gyermeke is akkor születne, könnyebben lehetne ezt érvényesíteni.

Azt sem hagyhatjuk azonban figyelmen kívül, hogy az április 23-ai dátum igencsak közel esik Harry herceg és Meghan Markle májusi esküvőjéhez, így Katalinnak már 3 gyermekkel majd zsonglőrködnie a nagy napon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.