Bangó Margit elárulta, miért van rossz kapcsolatban a lányával

Forrás: TV2 -
rossz kapcsolat lánya Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bangó Margit és lánya nincs jó kapcsolatban egymással, a művésznő a saját hibájának is érzi, hogy megromlott közöttük a viszony. 

Bangó Margit és lánya egyáltalán nincsenek jó kapcsolatban egymással, évek óta egyáltalán nem is beszélnek. A művésznő úgy érzi, bőven hibázott ő is, nem volt tökéletes anya. Művészként nem tudott mindig ott lenni, amikor kellett volna.

Bangó Margit kapcsolata ezért romlott meg lányával Forrás: TV2

"„A magánéletem soha nem volt boldog. Az a láncszem az ott marad örökké. Azt a szeretetet, ami itt belül van, azt csak én tudom és a mindenható. Valamiért fizetni kell. Ezen a pályán - amiről sokan azt hiszik, milyen jó, mindig énekelnek, mindig mulatnak, mindig szórakoztatnak - igazán nem lehet tökéletes egy anya. Nagyon nehéz. Nem tudtam 100 százalékos anya lenni." - mondta a Joshi Bharatnak a művésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.