Bogdán Csaba házasság beszélgetés éjszaka Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandi és férje a mai napig imádják egymást, és ha úgy adódik, képesek akár hajnalig is fent maradni beszélgetni, miközben kolbászt és szalonnát eszegetnek.

Irigylésre méltó házasságban él közel 20 éve Szandi és Bogdán Csaba. A párnak három közös gyermeke van és a szerelmesek a mai napig imádják egymást. Persze azért náluk is előfordulnak összezördülések, de azt mondják, még ők veszekedni is szeretnek, hiszen nincs is annál jobb, amikor kibékülnek.

Három legfontosabb dolog, ami miatt egy házasság szétmehet: a nagy korkülönbség, hogy egyfajta munkát végezzetek és nagyon sokat legyetek együtt. Nálunk ez mind a három stimmel! 26 éve vagyunk együtt, még tervezünk 30-40-et." – mesélte mosolyogva Bogdán Csaba a Családvarázs című műsorban.

Képtelenek megunni egymást, mindig tudnak újat mondani a másiknak. A mai napig rengeteget beszélgetnek, ha úgy adódik, akár hajnalig.

Bármennyire is órákat beszélgetünk útközben, ha hazajöttünk, még egy 2 órát biztosan elbeszélgetünk. Ha hajnali kettő van, akkor is. Kiveszünk a hűtőből egy kis kolbászt, szalonnát, hagymát és eszegetünk..." – árulta el Szandi, majd hozzátette, mindig is nagy családról álmodozott. „16 évesen megismertem Csabit, 18 évesen odaköltöztem hozzá és onnantól kezdve gyereket akartam."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.