Istenes Bence és Csobot Adél is részt vettek a gyermekemelés rekordkísérletében

Guiness-rekord gyermekvállalás Csobot Adél Istenes Nátán rekordkísérlet Istenes Bence család gyermek család alapítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A várandós Csobot Adél, párja Istenes Bence és kisfiuk, Nátán is részt vettek abban a világrekord kísérletben, amelyet vasárnap tartottak a Budapest Kongresszusi Központban. A rekord sikerült, rengeteg gyereket emeltek a magasba szüleik. 

"Nátánt sajnos nem sikerült a színpadra felvinni, de helyette felemeltem Adélt, a pocakjában a babával, szóval én is emeltem gyereket" - mesélte a színfalak mögött a Borsnak Istenes Bence, aki párjával, Csobot Adéllal és kisfiukkal, Nátánnal vett részt abban a világrekord kísérletben, ahol minél több gyereket kellett a szüleiknek a fejük fölé emelniük ezzel hívva fel a figyelmet a család fontosságára. A fővárosban a Budapest Kongresszusi Központban tartották a kísérletet, valamint több vidéki nagyvárosban is összegyűltek a családok.

A kísérlet sikeres volt, így már Istenes Bencéék is világrekordernek mondhatják magukat. Mint mondták: ha vasárnaponként nincs más dolguk, általában világrekordokat döntögetnek. Bence azt is elárulta: ritkán van alkalma rendezvényeket vezetni mióta Németországban élnek, ez az első, hogy nyilvános eseményen apaként részt tudott venni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.