Dancs Annamari új életet kezdett Kerényi Miklós Máté nélkül

"Fotó: Gordon Eszter (Facebook/Kerényi Miklós Máté), Szabó Balázs/Life.hu " -
Kerényi Miklós Máté Dancs Annamari válás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Dancs Annamari nem akart szakítani, Kerényi Miklós Máté úgy döntött, kilép a házasságukból. A színésznő először összeomlott a történtek miatt, exe pedig arról többször arról beszélt, házassága kudarca ellenére jó apa és Annamarit is támogatja, amiben csak tudja.

"Nem hagytam el a családomat. Mint nőt elhagytam Annamarit, de mint embert és anyát nem. Ahogyan a fiamat sem fogom soha" - nyilatkozta Kiskeró.

A BEST magazin most arról ír, hogy a színésznő nem akarta elindítani a válópert, mert szerinte ez annak a dolga, aki kilépett a házasságból, de most már mindketten szeretnék a lehető leggyorsabban és legbékésebben lezárni a kapcsolatukat. Annamari elmondta, a gyereke adott neki erőt, amikor egyedül maradt, most viszont már sikerült új életet kezdenie.

Átalakították a szereposztást is

A Marica grófnőben például Annamari és Kiskeró partnerek voltak, most azonban a napi szereposztásokat igyekeznek úgy alakítani, hogy Kerényi az új partnerével, Kardffy Aishával, míg Annamari Laki Péterrel álljon színpadra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.