Kisfia miatt kért segítséget az interneten Horváth Éva

kisbaba Horváth Éva evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétségbeesve fordult követőihez a modell, arra kérte őket, segítsék ötletekkel.

Horváth Éva kisfia, Kristóf, nagyon rossz evő. A műsorvezető most a követőihez fordult segítségért, hátha van köztük olyan anyuka, aki már talált megoldást erre a problémára, és evésre bírta gyermekét. Éva már nagyon sok mindent kipróbált, de eddig sajnos semmi sem vezetett eredményre.

Gyerekek, akiknek a legjobb barátja egy kutya: tündéri fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180313-gyerekek-akiknek-a-legjobb-baratja-egy-kutya-fotok.htmlA gyerekek és a kutyák jó barátok lehetnek, ha megfelelő alapot kapnak hozzá. Sőt, időnként a négylábú kedvencek a legkülönfélébb szerepeket veszik fel, ha a legjobb kis barátjukról van szó: hős, őrangyal, ápoló, pótszülő, lelki támasz... stb. Ismerd meg ezt a szívbemarkolóan kedves oldalukat is. CsaládOrigoEgypetéjű hármasikreknek adott életet egy kansasi nő: videóhttp://www.life.hu/csalad/20180314-egypeteju-harmasikreknek-adott-eletet-egy-kansasi-no-video.htmlKansas városában egypetéjű hármasikreknek adott életet egy édesanya. Ennek 1 a 20-30 millióhoz volt az esélye. A kicsiket 2 éves bátyjuk is hazavárja. Család12 évesek lettek a fekete-fehér ikrek, Millie és Marciahttp://www.life.hu/csalad/20180314-12-evesek-lettek-a-fekete-feher-ikrek-millie-es-marcia.htmlCímlapon hozta a National Geographic a 12 éves fekete-fehér ikreket, akik életük eddigi történéseiről meséltek. A különbségeiknél nem a külső volt az első, amit kiemeltek. Család--Szeles Mónika vallomása: soha nem vágyott igazán saját gyerekrehttp://www.life.hu/csalad/20180314-szeles-monika-vallomasa-soha-nem-vagyott-igazan-sajat-gyerekre.htmlSzeles Mónika élete gyermek nélkül is boldog, néhány éve hozzáment a nála 31 évvel idősebb milliárdoshoz, Thomas Golisanóhoz, akivel Floridában élnek. Család--Dancs Annamari új életet kezdett Kerényi Miklós Máté nélkülhttp://www.life.hu/csalad/20180314-dancs-annamari-uj-eletet-kezdett-kerenyi-miklos-mate-kiskero-nelkul.htmlBár Dancs Annamari nem akart szakítani, Kerényi Miklós Máté úgy döntött, kilép a házasságukból. A színésznő először összeomlott a történtek miatt, exe pedig arról többször arról beszélt, házassága kudarca ellenére jó apa és Annamarit is támogatja, amiben csak tudja. CsaládOrigoA húsvét közelebb van, mint gondolnád - Ne várd, hogy a nyuszi hozza meg a hangulatothttp://www.life.hu/csalad/20180313-husveti-keszulodes-tojasfestes-gyerekekkel.htmlHúsvétot sokféleképpen lehet ünnepelni. Vannak, aki Jézus kereszthalálára és feltámadására emlékeznek, vagy épp a locsolkodással egybekötött vendégeskedést élvezik, de a legtöbben - általában a kisgyerekes családok - a tojáskeresést, csokinyuszis meglepetéseket várják. Mindnek van helye, akár egy családon belül is, mi azonban most, csak ezzel az utolsó csoporttal fogunk foglalkozni. Család



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.