Már nagyon várja a húsvétot Csobot Adél

Forrás: Instagram/Csobot Adél -
Csobot Adél Istenes Bence húsvét babavárás szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Csobot Adél és Istenes Bence kimondhatatlanul boldogok: második kisfiukat várják. A pár minden posztjából árad a derű, a fiatal énekesnő nemrégiben arról tett fel képet, hogy várja a húsvétot, Bence pedig kommentben bókolt neki. 

"Tudom, még jó néhány hét van húsvétig, de én egyszerűen imádom ezt az ünnepet is! Már most beszereztem néhány dekorációs kelléket, de a huncut családomat ismerve, ezekből néhány a holnapot sem éli meg" - írta Adél, amihez Bence a következőt kommentelte: "te csodaszep teeee".

Dancs Annamari új életet kezdett Kerényi Miklós Máté nélkülhttp://www.life.hu/csalad/20180314-dancs-annamari-uj-eletet-kezdett-kerenyi-miklos-mate-kiskero-nelkul.htmlBár Dancs Annamari nem akart szakítani, Kerényi Miklós Máté úgy döntött, kilép a házasságukból. A színésznő először összeomlott a történtek miatt, exe pedig arról többször arról beszélt, házassága kudarca ellenére jó apa és Annamarit is támogatja, amiben csak tudja. CsaládOrigoCsobot Adél a jövőjükről mesélt: újra költöznek, most Kölnből Münchenbe http://www.life.hu/csalad/20180311-csobot-adel-a-jovojukrol-meselt-istenes-bencevel-ujra-koltoznek-most-kolnbol-munchenbe.htmlBár terhességi rosszullétekkel küzd, nagyon boldog a második fiát váró Csobot Adél. CsaládOrigoOlykor nehezen viseli várandósságát Görög Zitahttp://www.life.hu/csalad/20180311-olykor-nehezen-viseli-varandossagat-gorog-zita-musorvezeto-modell.htmlNem telik könnyen Görög Zitának az első trimeszter, A kismama persze a rosszullétek ellenére is boldog, de nem tagadja, nem minden napja csodálatos. CsaládOrigoTerhességi rosszullétek gyötrik Csobot Adélthttp://www.life.hu/csalad/20180311-terhessegi-rosszulletek-gyotrik-csobot-adelt-masodik-fiat-varja-istenes-bencetol.htmlAhogy megírtuk, határtalan Csobot Adél és Istenes Bence boldogsága. A fiatal pár a második kisfiuk érkezését várja. Adél, még a várandóssága elején van, és terhességi rosszullétek kínozzák. CsaládOrigoMásodik babáját várja Csobot Adélhttp://www.life.hu/csalad/20180307-masodik-babajat-varja-csobot-adel-istenes-bencetol.htmlHatalmas örömhírt osztott meg Instagramján Csobot Adél. A fiatal énekesnőnek és párjának, Istenes Bencének babája lesz. CsaládOrigoSzabó Zsófinak így telik az idei Story Gálahttp://www.life.hu/csalad/20180210-szabo-zsofinak-igy-telik-az-idei-story-gala-otthon-babazik.htmlA szép műsorvezető még a legnagyobb sztárgála kedvéért sem bízta másra kisfiát. Így azt, hogy miként tündökölt a partin, nem láthatjuk, de édes babafotója kárpótol minket. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.