Gordon Ramsayről adna ki leleplező könyvet az apósa

"Forrás: TV Paprika " -
leleplezés após könyv botrány Gordon Ramsay
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem titok, hogy Gordon Ramsay és apósa között nem felhőtlen a viszony, hiszen a séf miatt került börtönbe a férfi. Szabadulása után a sértett Chris Hutcheson arra készül, hogy leleplezi Gordon viselt dolgait egy botránykönyvben.

Gordon Ramsay nem a legszimpatikusabb személy a világon, az őt gyűlölők valószínűleg nem is sajnálják a sztárszakácsot azért, amire most az apósa készül ellene. Chris Hutcheson ugyanis éppen egy botránykönyvet készül kiadni a séf viselt dolgairól. Chris és Gordon 12 éven át voltak elválaszthatatlanok, az após irányította ugyanis a séf vállalatát egészen addig, míg ki nem derült, hogy eltűntetett pár milliót a saját számlájára, pontosabban 1,4 millió fontot.

Gordon Ramsay most biztos dühösebb, mint ahogy láthattuk bármelyik műsorában "Forrás: TV Paprika "

Abban az időben Hutcheson szörnyetegnek nevezte Gordont, a séf pedig azzal vágott vissza, hogy apósa egy diktátor. Végül Chris Hutchesonnak a csalás miatt börtönbe is kellett vonulnia, ugyanis a lopáshoz fel kellett törnie veje gépét, hogy elutalhassa magának a pénzeket. Szabadulása után pedig

arra készül, könyvben mesél Gordon állítólagos viselt dolgairól.

Az irományt pedig Chris feleségének cége fogja megjelentetni – írja a Daily Mail. Természetesen Gordon Ramsay dühöng, hiszen épp eleget ártott már apósa a családnak, a lánya, azaz a sztárszakács felesége már nem is áll szóba vele.

Sztárpárok, akiknek már rég szakítaniuk kellett volna: Beyoncé és Pink házassága sem tökéleteshttp://www.life.hu/sztarok/20180319-sztarparok-akiknek-mar-reg-szakitaniuk-kellett-volna-beyonce-jay-z-pink-carey-hart.htmlA sztárházasságok a kirakatban zajlanak, ha akarják a felek, ha nem. Sajnos a botrányaik is kiderülnek, de még sokan azután is szívesen őrzik a látszatot, miután a közvélemény és a bennfentesek is úgy vélik, jobb lenne véget vetni a kapcsolatnak. Beyoncé és Jay-Z házassága sem példamutató, de nem ők az egyetlenek, akiknek bőven van probléma a tökéletesség mögött. TV + SztárokOrigoA családjával síelt Demcsák Zsuzsa: így köszönt el a havas hegyektőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-a-csaladjaval-sielt-demcsak-zsuzsa-igy-koszont-el-a-havas-hegyektol.htmlVillámgyorsan eltelt a hosszú hétvége, Demcsák Zsuzsának pedig különösen, hiszen gyerekeivel az utóbbi napokat a hegyekben töltötte. TV + Sztárok--Így néz ki ma a Betty, a csúnya lány sztárja, Ana María Orozcohttp://www.life.hu/sztarok/20180319-igy-nez-ki-ma-a-betty-a-csunya-lany-sztarja-ana-maria-orozco.htmlA Betty, a csúnya lány című sorozattal egy világ ismerte meg Ana María Orozco nevét. A színésznő ma már 44 éves és elképesztően jó formában van. TV + SztárokOrigoPapadimitriu Athina kézrátétellel gyógyította meg kollégájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180319-papadimitriu-athina-kezratetellel-gyogyitotta-meg-kollegajat.htmlPapadimitriu Athina már évek óta foglalkozik az úgynevezett pránanadival, amely segítségével állítása szerint meggyógyította már egy kollégáját és a macskáját is. TV + Sztárok--Behúzott hasa miatt kritizálták Bódi Sylvit: a modell most reagálthttp://www.life.hu/sztarok/20180319-behuzott-hasa-miatt-kritizaltak-bodi-sylvit-a-modell-most-reagalt.htmlKritikusai elárasztották Bódi Sylvi Instagramját negatív kommentekkel, mondván a modell friss fotóján láthatóan behúzza a hasát. TV + Sztárok--Insatgram-oldalán mutatta meg szerelmét Ganxsta Zolee: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-insatgram-oldalan-mutatta-meg-szerelmet-ganxsta-zolee.htmlGanxsta Zolee-ra egy fájdalmas szakítás után talált rá újra a boldogság, eddig azonban nem mutatta meg a rapper azt a hölgyet, aki örömöt hozott az életébe, most azonban megtette! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.