Liptai Claudia lánya, Panka aranyérmet szerzett a gimnasztika versenyen

Liptai Claudia gimnasztika Gesztesi Panka verseny aranyérem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia nagyon büszke lehet 12 éves kislányára, Pankára, aki csapattársaival együtt két aranyérmet is hazahozott egy nemzetközi gimnasztika versenyről.

Mint azt korábban már megírtuk, nemzetközi gimnasztika versenyen Franciaországban versenyzett Liptai Claudia lánya, Panka. A csinos műsorvezető most újabb jó hírekről számolt be a közösségi oldalán: a 12 esztendős tehetség csapattársaival együtt két aranyérmet is szerzett a hétvégén. Azt írta, nagyon büszke lányára, aki az iskola után sem nyomkodja a telefonját, hanem órákon át kitartóan képes edzeni.

Liptai Claudia és lánya, Panka Forrás: Álomutazó

"Véget ért a verseny Franciaországban. Fantasztikusan szerepeltek a magyar versenyzők. Panka két aranyérmet is elhozott a csapattársaival együtt. Köszönjük az edzőknek és a segítőinek a felkészítést. De elsősorban a gyerekeké az érdem. Ők azok akik minden nap iskola után nem a kanapéban ülve a telefonjaikat nyomkodják, hanem akár hulla fáradtan is edzenek órákon át. Köszönöm kislányom a kitartásod, az elhivatottságod. Büszke vagyok rá, hogy ilyen csapat képviselte hazánkat." - olvasható Claudia Facebook-oldalán.

Kembe Sorel szerint Berki családok életét teszi tönkre viselkedésévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-kembe-sorel-szerint-berki-csaladok-eletet-teszi-tonkre-viselkedesevel.htmlAz egykori sorozatszínész, Kembe Sorel-Arthur szerint számos család életére kártékonyan hathat, ahogyan Berki Krisztián viselkedik a közösségi média felüeltein. Úgy véli, nem kellene gyermekéről és új kedveséről közös képeket közzétennie, hiszen az a gyermekük láthatásáért küzdő apák megítélésén is ronthat. TV + Sztárok--Papadimitriu Athina kézrátétellel gyógyította meg kollégájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180319-papadimitriu-athina-kezratetellel-gyogyitotta-meg-kollegajat.htmlPapadimitriu Athina már évek óta foglalkozik az úgynevezett pránanadival, amely segítségével állítása szerint meggyógyította már egy kollégáját és a macskáját is. TV + Sztárok--Behúzott hasa miatt kritizálták Bódi Sylvit: a modell most reagálthttp://www.life.hu/sztarok/20180319-behuzott-hasa-miatt-kritizaltak-bodi-sylvit-a-modell-most-reagalt.htmlKritikusai elárasztották Bódi Sylvi Instagramját negatív kommentekkel, mondván a modell friss fotóján láthatóan behúzza a hasát. TV + Sztárok--Insatgram-oldalán mutatta meg szerelmét Ganxsta Zolee: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-insatgram-oldalan-mutatta-meg-szerelmet-ganxsta-zolee.htmlGanxsta Zolee-ra egy fájdalmas szakítás után talált rá újra a boldogság, eddig azonban nem mutatta meg a rapper azt a hölgyet, aki örömöt hozott az életébe, most azonban megtette! TV + Sztárok--300 ezer forintot fizetett volna rajongója Pintér Tibornak szexért cserébehttp://www.life.hu/sztarok/20180319-300-ezer-forintot-fizetett-volna-egy-no-pinter-tibornak-szexert-cserebe.htmlPintér Tibor elárulta, olyannyira odavannak érte a hölgyek, hogy néhányan még nagyobb összeget is fizetnének neki szexért cserébe. TV + SztárokOrigoDétár Enikő hiszi, hogy elhunyt édesapja mentette meg a haláltólhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-detar-eniko-hiszi-hogy-elhunyt-edesapja-mentette-meg-a-halaltol.htmlDétár Enikő átélte már, hogy milyen, amikor az egész élete lepereg előtte: autóbalesetet szenvedett, de halott édesapja megmentette az életét. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.