szülés után megható Cséffalvay Dorka ÉNB Maja gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónapja látta meg a napvilágot az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárjának, Cséffalvay Dorkának a kislánya.

Egy hónapja látta meg a napvilágot az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárjának, Cséffalvay Dorkának a kislánya, Zorka Blanka. A büszke anyuka ebből az alkalomból egy tündéri fotót osztott meg a közösségi oldalán, amelyhez megható szöveget is írt.

Ma vagy 1 hónapja velünk, mégis örökre megváltoztattál. Megértetted velem, mit jelent embernek lenni. Most már tudom, miért érdemes élni. Megtanítottál úgy szeretni, amit nem lehet felülmúlni. Anyává tettél, és én sosem voltam még semmire ennyire büszke." – olvasható ÉNB Maja Instagramján.

Gyönyörű nővé érett Patai Anna: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-gyonyoru-nove-erett-patai-anna-fotok.htmlA Megasztár egykori felfedezettje, Patai Anna gyönyörű nővé érett, immár a 18. életévét is betöltötte. TV + Sztárok--A családjával síelt Demcsák Zsuzsa: így köszönt el a havas hegyektőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-a-csaladjaval-sielt-demcsak-zsuzsa-igy-koszont-el-a-havas-hegyektol.htmlVillámgyorsan eltelt a hosszú hétvége, Demcsák Zsuzsának pedig különösen, hiszen gyerekeivel az utóbbi napokat a hegyekben töltötte. TV + Sztárok--Sztárpárok, akiknek már rég szakítaniuk kellett volna: Beyoncé és Pink házassága sem tökéleteshttp://www.life.hu/sztarok/20180319-sztarparok-akiknek-mar-reg-szakitaniuk-kellett-volna-beyonce-jay-z-pink-carey-hart.htmlA sztárházasságok a kirakatban zajlanak, ha akarják a felek, ha nem. Sajnos a botrányaik is kiderülnek, de még sokan azután is szívesen őrzik a látszatot, miután a közvélemény és a bennfentesek is úgy vélik, jobb lenne véget vetni a kapcsolatnak. Beyoncé és Jay-Z házassága sem példamutató, de nem ők az egyetlenek, akiknek bőven van probléma a tökéletesség mögött. TV + SztárokOrigoVV Fanni édesanyja szerint a lánya magától sosem szedett kábítószerthttp://www.life.hu/sztarok/20180319-vv-fanni-edesanyja-szerint-a-lanya-magatol-sosem-szedett-kabitoszert.htmlEgyre több részlet derül ki a VV Fanni ügyében zajló nyomozásról, de sajnos az újabb információk nem segítenek, csak jobban összekuszálják a dolgokat. A legfrissebb hírek szerint a gyilkossággal vádolt férfit Fanni barátnője hívta a lány lakására, aki már bódult volt, Fanni édesanyja szerint valaki bekábítószerezte lányát. TV + Sztárok--Így néz ki ma a Betty, a csúnya lány sztárja, Ana María Orozcohttp://www.life.hu/sztarok/20180319-igy-nez-ki-ma-a-betty-a-csunya-lany-sztarja-ana-maria-orozco.htmlA Betty, a csúnya lány című sorozattal egy világ ismerte meg Ana María Orozco nevét. A színésznő ma már 44 éves és elképesztően jó formában van. TV + SztárokOrigoKembe Sorel szerint Berki családok életét teszi tönkre viselkedésévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180319-kembe-sorel-szerint-berki-csaladok-eletet-teszi-tonkre-viselkedesevel.htmlAz egykori sorozatszínész, Kembe Sorel-Arthur szerint számos család életére kártékonyan hathat, ahogyan Berki Krisztián viselkedik a közösségi média felüeltein. Úgy véli, nem kellene gyermekéről és új kedveséről közös képeket közzétennie, hiszen az a gyermekük láthatásáért küzdő apák megítélésén is ronthat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.