Fodor Rajmund közös fotót posztolt anyósával, Esztergályos Cecíliával

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
Esztergályos Cecília közös fotó Fodor Rajmund anyós család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, Fodor Rajmund a közösségi oldalon is gratulált anyósának, Esztergályos Cecíliának, aki a múlt héten megkapta a Kossuth-díjat.

Talán kevesen tudják, hogy Esztergályos Cecília férjének első házasságából született lányának a férje nem más, mint a kétszeres olimpiai vízilabdázó, Fodor Rajmund. A házaspárnak két közös gyermeke van: Nadine és Damián.

A jóképű vej múlt héten egy közös fotót is megosztott feleségével és anyósával abból az alkalomból, hogy a 75 esztendős Esztergályos Cecília megkapta a Kossuth-díjat. A képhez még egy kedves szöveget is írt.

Engedjétek meg, hogy büszkélkedjek egy picit! Ezen a szép ünnepnapon, szeretett anyósom, egy ország Cilikéje, több generáció Ancija, a színpadot kedvelő közönség legkedvesebb Mici nénije, a Balettintézetet is végzett Esztergályos Cecília Kossuth-díjas színművésznő lett! Ez a díj, szeretett kis országunk legmagasabb művészeti-kulturális elismerése! Tiszta szívemből gratulálok neki az egész pályafutásához, illetve ehhez a rendkívül fontos elismeréshez is! Kiérdemelte! Nagyon megérdemelte! További jó egészséget, szeretetet és sok-sok nevetést kívánok, Cilike!"

Lagzi Lajcsi tárgyalását megint elhalasztottákhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-lagzi-lajcsi-targyalasat-megint-elhalasztottak.htmlHa így haladnak, Lagzi Lajcsi ügyének végére sosem fog pont kerülni: ismét elhalasztották a tárgyalást. TV + SztárokOrigoMichael Schumacher menedzsere, Sabine Kehm üzent a rajongóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-michael-schumacher-menedzsere-sabine-kehm-uzent-a-rajongoknak.htmlMichael Schumacher családja szinte soha nem nyilatkozik semmiről, ami a pilótához köthető, most azonban kivételt tettek: a család menedzsere a rajongóknak üzent. TV + Sztárok--Lola egy rejtélyes férfivel pózol közösségi oldalára feltöltött fotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-egy-ferfival-kozos-kepet-osztott-meg-edzes-kozben-lola.htmlEdzés közben posztolt közös képet Lola egy sármos, rejtélyes férfivel. Egylőre nem tudni, hogy szerelem vagy talán csak barátság van közöttük. TV + SztárokOrigoErős Antónia eltűnt a képernyőről: családjával külföldre utazotthttp://www.life.hu/sztarok/20180321-eros-antonia-eltunt-a-kepernyotol-csaladjaval-kulfoldre-utazott.htmlRengetegen hiányolták az RTL Klub Híradójából Erős Antóniát. Most kiderült, a tévés azért tűnt el, mert családjával a tengerentúlra utazott. TV + Sztárok--Hódi Pamela nem bocsát meg Berki Krisztiánnak: megsértette őt kijelentésévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180321-hodi-pamela-nem-bocsat-meg-berki-krisztiannak-megsertette-ot-kijelentesevel.htmlBerki Krisztiánnak sikerült vérig sértenie és porig aláznia gyermeke anyját, azzal, hogy kijelentette: életében most először szerelmes, méghozzá új barátnőjébe, Mazsiba. Hódi Pamela ebbe teljesen belebetegedett. TV + Sztárok--Ledobta ruháit ÉNB Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20180321-ledobta-ruhait-enb-zsofi-kovacs-dora.htmlElképesztően szexi fotót osztott meg magáról közösségi oldalán az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Kovács Dóra. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.