Katalin hercegnő kisbaba szülés Vilmos herceg weboldal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg és Katalin hercegnő áprilisra várják harmadik gyermeküket, a királyi család pedig már készül a kicsi érkezésére: elkélszült a baba weboldala.

II. Erzsébet királynő és családja halad a korral, aktívan használják a közösségi médiát, itt közlik a legfontosabb híreket, amikről az alattvalókat értesíteni akarják. A legifjabb családtag, Katalin és Vilmos harmadik gyeremeke is megjelent a weben, pedig még meg sem született. A www.royal.uk/baby oldalra töltik fel majd a legfontosabb tudnivalókat a kicsiről.

A harmadik királyi bébinek saját internete oldala van Forrás: Getty Images/Geoff Pugh Photography LtdTelegraph Media Group Ltd/Wpa Pool

Az oldalon egyelőre annyi olvasható, hogy híres szülei mikor jelentették be a baba érkezését, továbbá arról tájékoztatnak, hogy minden, a babával kapcsolatos dologról a palota Twitterén is értesítenek.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.