Kóbor János fia, Dániel édesapa lesz, a zenészt sokkolta a hír

Kóbor János unoka család nagypapa nagyszülők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kóbor Jánosnak és feleségének, Zsókának nemrégiben született meg első unokája, most azonban újra beköszöntött hozzájuk az öröm, hiszen Kóbor fia, Dániel is apuka lesz. Először sokkolta a zenészt a hír.

"Őszintén szólva sokként ért, amikor megtudtam, hogy újra unokám születik"mondta a Lokálnak Kóbor János. A zenész nemrégiben lett nagypapa, hiszen feleségének, Zsókának lánya egy kislánynak adott életet. Most pedig Kóbor fia, Dániel jelentette be, hogy apuka lesz.

"Minden pici érkezése egy valóságos csoda. Ettől függetlenül a nagypapiszereppel továbbra sem tudok azonosulni, legalábbis nem úgy, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva" - mondta a lapnak Kóbor János, akit még mindig jobban vonz a karosszékben ücsörgésnél a vitorlázás, és a családdal aktívan eltöltött idő.

Kóbor János várja, hogy megszülessen unokája Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"A hír hallatán mindenkinek leesett az álla, hiszen annak ellenére, hogy 43 éves, valahol legbelül még ő is egy nagy gyerek. Nem sejtettük, hogy a közeljövőben apaságra adja a fejét" - mesélte Zsóka, aki azt is elárulta, hogy a zenész fia még nem régóta van együtt kedvesével. Dániel egyébként - apjához hasonlóan - sokkal fiatalabb pár választott magának. Huszonkét év van közöttük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.