Nem oszt meg többé családi fotót Pachmann Péter: videó

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
fotó Pachmann Péter család közösségi oldal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pachmann Pétert szinte minden nap láthatjuk a képernyőn, és egészen sokáig a közösségi oldalának köszönhetően a családi életébe is bepillanthattunk. Nemrég azonban úgy döntött, hogy változtat ezen: nem oszt meg többé családi képeket.

Pachmann Pétert szinte minden nap láthatjuk a képernyőn, és egészen sokáig a közösségi oldalának köszönhetően a családi életébe is bepillanthattunk. Nemrég azonban úgy döntött, hogy változtat ezen: nem oszt meg többé családi képeket, sem a gyermekéről, sem a feleségéről nem mutat többé felvételeket.

Pacmann Péter nem oszt meg többé családi fotókat "Fotó: Adrián Zoltán - Origo "

addig amíg sajtóbarát személyiség voltam, addig azok a fotók szépen működtek, és olyan helyeken használták őket, ahol kell.

Cicciolina rendszeresen segít családjának, egyik testvére azonban kihasználtahttp://www.life.hu/sztarok/20180322-cicciolina-rendszeresen-segit-csaladjanak-egyik-testvere-azonban-kihasznalta.htmlStaller Ilonát, azaz Ciccolinát saját testévre károsította meg anyagilag. A híresség igyekszik segíteni családjának, többüket is támogatja, de nem számított arra, hgoy kihasználják. TV + Sztárok--Elárverezik Kozso belvárosi lakásáthttp://www.life.hu/sztarok/20180322-elarverezik-kozso-belvarosi-lakasat-adossag.htmlÁramlopással gyanúsítják Kozsót, akinek most a belvárosi lakását is elárverezik. TV + Sztárok--Április 9-én két új szereplővel indul a Feleségek luxuskivitelben 2. évadahttp://www.life.hu/sztarok/20180322-aprilis-9-en-ket-uj-szereplovel-indul-a-felesegek-luxuskivitelben-2-evada.htmlLuxus, dráma és váratlan fordulat minden mennyiségben: a Feleségek luxuskivitelben második évadában ismét a drága ékszerek, a luxusruhák, a külföldi utazások, a party-k és persze a sikeres nők lesznek a főszerepben. Két új szereplő is érkezik. TV + SztárokOrigoElmarad Tücsi és Sofron István esküvője: nem kezdték el időben a szervezésthttp://www.life.hu/sztarok/20180322-elmarad-tucsi-es-sofron-istvan-eskuvoje-nem-kezdtek-el-idoben-a-szervezest.htmlTücsi élete teljesen megváltozott mióta egy párt alkot Sofron István jégkorongozóval. A tévés feladta karrierjét, és azóta folyamatosan költözik, most pedig az esküvőt is el kellett halasztani. TV + SztárokOrigoRejtélyes módon rendezték Lagzi Lajcsi százmilliós tartozásáthttp://www.life.hu/sztarok/20180322-rejtelyes-modon-rendeztek-lagzi-lajcsi-szazmillios-tartozasat-birosag.htmlRejtélyes módon valaki rendezte Lagzi Lajcsi tartozásait a szolgáltatók felé. A büntetőeljárás azonban ezzel még nem szűnik meg. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVajna Timi megmutatta, mire vágyik: újra fiatal akar lennihttp://www.life.hu/sztarok/20180322-vajna-timi-megmutatta-mire-vagyik-ujra-fiatal-akar-lenni.htmlSokan irigylik Vajna Timi luxuséletét, de neki sem teljes és felhőtlen a boldogsága. Instagram-oldalán megmutatta, hogy mit szeretne igazán: újra fiatal lenni. Mindezt pedig egy olyan felvétel kíséretében, melyen két szerelmes fiatal látható...TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.