Berki Krisztián és Hódi Pamela kislánya már nem iszik cumisüvegből

Hódi Pamela Berki Natasa Zselyke szülő cumisüveg gyermek Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Natasa Zselyke már nem issza többé cumisüvegből esti kakaóját, pohárra váltott. A hírt édesanyja, Hódi Pamela osztotta meg közösségi oldalán. 

"Tegnap este egy újabb fejezethez ért Natkó, azaz a mi kis életünk. Ahogy 2 éve a cumikáit kidobta a kukába, úgy tegnap este az összes cumisüvegét is. Tudtam, hogy nem való már neki, de valahol mégsem éreztem annyira szörnyű dolognak, ha esténként abból issza a kakaóját.A lényeg, hogy gondolt egyet és kidobta, mondván, hogy ő már nagylány. Természetesen megkönnyeztem ezt a pillanatot is, mert annyira büszke voltam, vagyok és leszek rá." - írta Hódi Pamela ahhoz a közösségi oldalára feltöltött fotóhoz, mellyel bejelentette: Berki Krisztiánnal köszös kislánya, Natasa Zselyke mától már nem használja cumisüvegét.

Liptai Claudia nem szuperanyu: figyel gyermekeire, de néha felborul az egyensúlyhttp://www.life.hu/csalad/20180323-liptai-claudia-nem-szuperanyu-figyel-gyermekeire-de-neha-felborul-az-egyensuly.htmlAmióta megszületett Marci, figyel arra, hogy ne legyen féltékenység a tesók között. Ezt többnyire sikerül is neki megoldania a hétköznapokban, de néha felborul az egyensúly, mivel nem szuperanyu. Család--Készíts húsvétra nyuszikat saját kezűleg – DIY ötletek, videókhttp://www.life.hu/csalad/20180321-keszits-husvetra-nyuszikat-sajat-kezuleg-diy-s-otletek-video.htmlA húsvéti készülődés egyenlő a tavaszvárás izgalmával és örömével. Korábban már írtunk a nyuszik szerepéről, mint húsvéti ajándék, most pedig szuper "csináld magad" meglepetéseket hoztunk. Ezeket akár a gyermekeddel is elkészítheted, de akár apró meglepetésnek is tökéletesek. CsaládOrigoMiklósa Erika szeretne még egy gyermeket örökbe fogadni, de két éve hiába próbálkozikhttp://www.life.hu/csalad/20180323-miklosa-erika-szeretne-meg-egy-gyermeket-orokbe-fogadni.htmlMiklósa Erika és férje kislányuk, Bíborka után szeretnének még egy gyermeket örökbe fogadni, de sajnos hiába próbálkoznak: két éve nem sikerült, de nem adják fel a reményt, ugyanakkor nem is erőltetik annyira a dolgot, nem akarnak belebetegedni. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huKóbor János fia, Dániel édesapa lesz, a zenészt sokkolta a hírhttp://www.life.hu/csalad/20180322-kobor-janos-fia-daniel-edesapa-lesz-a-zeneszt-sokkolta-a-hir.htmlKóbor Jánosnak és feleségének, Zsókának nemrégiben született meg első unokája, most azonban újra beköszöntött hozzájuk az öröm, hiszen Kóbor fia, Dániel is apuka lesz. Először sokkolta a zenészt a hír. Család--Nem oszt meg többé családi fotót Pachmann Péter: videóhttp://www.life.hu/csalad/20180322-nem-oszt-meg-tobbe-csaladi-fotot-pachmann-peter-video.htmlPachmann Pétert szinte minden nap láthatjuk a képernyőn, és egészen sokáig a közösségi oldalának köszönhetően a családi életébe is bepillanthattunk. Nemrég azonban úgy döntött, hogy változtat ezen: nem oszt meg többé családi képeket. CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoPataky Attila újabb gyereket akarhttp://www.life.hu/csalad/20180322-pataky-attila-ismet-gyereket-akar.htmlPataky Attila 66 éves, de annyi vitalitás van benne, hogy még most is bevállalna egy gyereket. Szerelmével már szóba is került köztük az újabb baba sőt, nem is csak beszélnek róla. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.