Madox Dominiknak hívják majd Kulcsár Edina és Csuti kisfiát

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
baba Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Természetes úton, apás szüléssel szeretné világrahozni kisfiát Kulcsár Edina.

"Én természetesen szeretnék szülni, de nyilván attól is függ, hogy mekkora baba lesz! Ha négy-öt kiló, akkor nem tudom elképzelni, hogy jön ki. Meglátjuk, hogy alakul" - mondta el a Ripostnak Edina, aki nem tervezi, hogy visszavonul a terhessége alatt, gömbölyödő hassal továbbra is dolgozni akar.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Így táncol Som-Balogh Edina kislánya: videóhttp://www.life.hu/csalad/20180318-igy-tancol-som-balogh-edina-kislanya-video.htmlNagyon élvezi a zenét Som-Balogh Edina kislánya, Lilike. Család--Megszületett VV Zseraldin babája, Mirabellahttp://www.life.hu/csalad/20180316-megszuletett-vv-zseraldin-babaja-mirabella.htmlVV Zseraldin annak idején a villában Tivyvel kavart, de kapcsolatukból nem lett szerelem, a lányra pedig a kiesése után hamarosan rátalált a szerelem. Most pedig megszületett kislányuk, Mirabella. Család--Csobot Adél a jövőjükről mesélt: újra költöznek, most Kölnből Münchenbe http://www.life.hu/csalad/20180311-csobot-adel-a-jovojukrol-meselt-istenes-bencevel-ujra-koltoznek-most-kolnbol-munchenbe.htmlBár terhességi rosszullétekkel küzd, nagyon boldog a második fiát váró Csobot Adél. CsaládOrigoMásodik babáját várja Csobot Adélhttp://www.life.hu/csalad/20180307-masodik-babajat-varja-csobot-adel-istenes-bencetol.htmlHatalmas örömhírt osztott meg Instagramján Csobot Adél. A fiatal énekesnőnek és párjának, Istenes Bencének babája lesz. CsaládOrigoÍme, az első fotó a Hajdúszoboszlón a szülés után elhunyt édesanya hármasikreirőlhttp://www.life.hu/csalad/20180302-ime-az-elso-foto-a-hajduszoboszlon-a-szules-utan-elhunyt-edesanya-harmasikreirol.htmlAhogy akkor hírül adtuk, decemberben meghalt egy édesanya Hajdúszoboszlón, miután életet adott három babájának. A Tündérkör Alapítvány karolta fel a családot, most pedig megmutatták a kicsiket. CsaládOrigoMég mindig húzódik Angelia Jolie és Brad Pitt válóperehttp://www.life.hu/csalad/20180210-elhuzodik-angelia-jolie-es-brad-pitt-valopere.htmlA US Magazine információi szerint már nem harcol egymással minden percben Brad Pitt és Angelina Jolie, ám valamiért még mindig nem sikerült elválniuk.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.