Hosszú Katinka édesapja megszólalt: elmondta, mit gondol lánya és Shane házasságáról

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
házasság válás család Hosszú Katinka Hosszú István Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka és Shane Tusup házassága válságban van. Egy ország drukkol a sztárpárnak, hogy sikerüljön megoldaniuk a problémájukat. Ezúttal Katinka édesapja is megszólalt az ügyben.

Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata zátonyra futott. Bár a hírek válásról is szóltak, úgy tudni, a házaspár minden erejével azon van, hogy újra egymásra találjanak. Katinka állítólag az idei év eddigi versenyeit is ezért mondta le. Többen egy közes egozikus utazásról is meréltek, amire kettesben ment el az Iron lady és férje.

Hosszú Katinka és Shane Tusup Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Mindenki drukkol nekik, még Katinka édesapja is.

"Remélem, hogy minden rendben lesz a fiatalok között" - nyilatkozta Katina édesapja, Hosszú István a Story magazinnak.

VV Fanni gyilkosa nem az előzetesben lévő B. László: egy médium szerint rossz embert fogtak el a rendőrökhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-vv-fanni-gyilkosa-nem-az-elozeteseben-levo-b-laszlo-mondta-egy-medium.htmlNovember óta tartják fogva B. Lászlót, akit Novozánszky Fanni meggyilkolásával vádolnak. Bár a férfi nem ismerte le tettét, azt azonban nem tagadta, hogy ő vitte el autójával az eszméletlen lány testét. Egy médium szerint nem a férfi a tettes. TV + Sztárok--A Nagy Duett: ezentúl nem a dekoltázsa miatt kerül a címlapokra Tóth Andihttp://www.life.hu/sztarok/20180327-a-nagy-duett-ezentul-nem-a-dekoltazsa-miatt-kerul-a-cimlapokra-toth-andi.htmlTóth Andi újra az énekhangjával kerülhet címlapokra, ő is szerepel A Nagy Duettben, párja Rippel Feri lesz. Andi elmondta, mostanában ugyan a színészet volt a középponban nála, de nagyon örül, hogy újra az éneklésé lesz a főszerep. Arról is beszélt az énekesnő, hogy egy, vagy két párja lesz a műsorban.TV + SztárokOrigoPumped Gabo elárulta, miért vállalta A Nagy Duettethttp://www.life.hu/sztarok/20180327-pumped-gabo-elarulta-miert-vallalta-a-nagy-duettet.htmlA fesztiváli tánclépéseiről megismert, majd a dzsungelt is megjárt celeb, Pumped Gabo is szerepet kapott A Nagy Duettben: Marcellina párja lesz. Gábor elmondta, énekelni ugyan nem tud, de mégis volt valami, ami miatt elvállalta ezt a műsort.TV + Sztárok--Bódi Sylvi falatnyi fürdőruhában mutatta meg popsijáthttp://www.life.hu/sztarok/20180327-bodi-sylvi-falatnyi-furdoruhaban-mutatta-meg-popsijat.htmlSárga bikiniben sétált a tengerparton Bódi Sylvi, a fürdőruha azonban annyira falatnyi rajta, hogy alig takar valamit formás fenekéből. TV + SztárokOrigoKiscsikója született Gina Maria Schumacher lovának: nem tudja, mi legyen a nevehttp://www.life.hu/sztarok/20180327-kiscsikoja-szuletett-gina-maria-schumacher-lovanak-nem-tudja-mi-legyen-a-neve.htmlKiscsikója született Gina Maria Schumacher lovának, Frankie-nek és már csak az a kérdés, mi legyen a neve. A sztársportoló lánya most a közösségi oldalon kérte követői segítségét. TV + Sztárok--Jóképű üzletemberrel randizgat Angelina Jolie: végre túllépett Brad Pittenhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-jokepu-uzletemberrel-randizgat-angelina-jolie-vegre-tullepett-brad-pitten.htmlÚgy tűnik, Angelina Jolie-nak sikerül végleg maga mögött hagynia a múltat és immár új kedvese van egy jóképű üzletember személyében. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.