Kerényi Miklós Máté Dancs Annamari házasság párkapcsolat válás Operettszínház család operett szerelem gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dancs Annamari arról mesélt, hogyan viseli 13 hónapos kisfia a Kerényi Miklós Mátéval való válását. Azt mondja: Ádám egy rendkívül alkalmazkodni tudó kisgyerek, azonban az éjszakákon érződik, hogy ő is tudja, valami megváltozik.

Dancsa Annamari saját lelkiállapotát hullámvasútként írta le, amikor a Mokkában arról kérdezték, hogyan változtak meg mindennapjai, amióta úgy döntött, elválik férjétől, Kerényi Miklós Mátétól. Azt mondja: a csúcspontokat most számára kisfia, színpadi sikerei és a családjával töltött idő jelentik.

"Ádám nagyon diplomatikus. 13 hónapos korára tényleg egy nagyon intelligens és egy nagyon jó érzésű kisfiú. Talán az éjszakákon érzem meg azt, hogy ő ezt érzékeli. Napközben kiegyensúlyozott, boldog kisfiú, mindent felzabál, minden érdekli" - mesélte Dancs Annamari, aki azt is elárulta, vitte már színházi próbákra kisfiát, azonban előadások alatt inkább a nagymamákra vagy a barátnőire bízza.

Hosszú Katinka édesapja megszólalt: elmondta, mit gondol lánya és Shane házasságárólhttp://www.life.hu/csalad/20180328-hosszu-katinka-edesapja-megszolalt-ezt-gondolja.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup házassága válságban van. Egy ország drukkol a sztárpárnak, hogy sikerüljön megoldaniuk a problémájukat. Ezúttal Katinka édesapja is megszólalt az ügyben.Család--Túl öregnek tartották a szoptatáshoz a 44 éves anyát, Stefani Giraldithttp://www.life.hu/csalad/20180327-tul-oregnek-tartottak-a-szoptatashoz-a-44-eves-anyat-stefani-giraldit.htmlCsúnyán beszóltak az olasz édesanyának, amiért 44 évesen mág szoptatja gyermekét: egyesek szerint már túl öreg hozzá. Persze Stefani nem hagyta válasz nélkül a megjegyzéseket, visszavágott. CsaládOrigoMádai Vivien édesanyjával közös fotót osztott meghttp://www.life.hu/csalad/20180327-madai-vivien-edesanyjaval-kozos-fotot-osztott-meg.htmlÉdesanyjával közös fotót osztott meg közösségi oldalán Mádai Vivien. A megszólalásig hasonlítanak egymásra, ezt pedig csak erősíti az egyforma ruha. Család--Suhajda Dániel örömhírt jelentett be: úton van a második babahttp://www.life.hu/csalad/20180327-suhajda-daniel-oromhirt-jelentett-be-uton-van-a-masodik-baba.htmlNem is lehetne ennél boldogabb a Jóban Rosszban rosszfiúja, Suhajda Dániel: elveszi kedvesét, és úton van a második baba. CsaládOrigoMichael Bublé és felesége, Luisana Lopilato harmadik gyermeküket várjákhttp://www.life.hu/csalad/20180327-michael-buble-es-felesege-luisana-lopilato-harmadik-gyermekuket-varjak.htmlBár már korábban sejteni lehetett, hogy érkezik a harmadik baba Michael Bulé családjába, az énekes felesége most először mutatta meg gömbölyödő pocakját. Család--Eva Longoria pocakja már hatalmas, nemsokára érkezik a babahttp://www.life.hu/csalad/20180327-eva-longoria-pocakja-mar-hatalmas-nemsokara-erkezik-a-baba.htmlMiamiban fotózták le Eva Longoriát és férjét egy étterem előtt. A képen jól látszik, hogy a színésznő pocakja már hatalmasra nőtt. Májusra várják gyermeküket. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.