Somogyi Zoli New Yorkban bukkant dédapja nyomára

Forrás: Juventus Rádió -
rokonság Somogyi Zoltán dédnagypapa USA család utazás New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napot a tengerentúlon töltött Somogyi Zoli és édesanyja. A műsorvezetőnek New Yorkban sikerült dédapja nyomára bukkannia.

Somogyi Zoli nagyon jó kapcsolatot ápol édesanyjával, akivel időről időre mindig elutaznak valahova. A mostani úti cél az Amerikai Egyesült Államok volt, ahol ezúttal is rengeteg időt töltöttek sétával és New York város felfedezésével. A legemlékezetesebb pillanat mégis az volt, amikor ellátogattak egy archívumba és sikerült dédapja nyomára bukkanni.

Somogyi Zoltán az Amerikai Egyesült Államokban járt Forrás: Juventus Rádió

A dédnagyapám miután egyedül nekivágott a nagyvilágnak, 1914-ben telepedett itt le, bízva a jobb életben és abban, hogy a család többi tagját szintén ki tudja majd utaztatni. A háború azonban közbeszólt és már soha nem is tért vissza Magyarországra. Bár a nagyszüleim elindultak utána, a fiumei kikötőből visszafordultak, hogy mégsem akarnak elmenni innen" – mesélte a műsorvezető a Blikknek, aki hozzátette, nem is gondolták volna, hogy találnak róla bármilyen feljegyzést, ezért mindketten nagyon meglepődtek és teljesen elérzékenyültek, amikor az egyik iraton megpillantották a nevét.

Már 300 milliós ajánlatot is kapott Bálint Emesehttp://www.life.hu/sztarok/20180328-mar-300-millios-ajanlatot-is-kapott-balint-emese-szuzesseg.htmlImmár 5 ezer férfit utasított vissza a 28 éves szűz színésznő, Bálint Emese, aki továbbra is kitartóan keresi az igazit. TV + SztárokOrigoHeidi Klum a Tokio Hotel gitárosával, Tom Kaulitz-cal járhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-heidi-klum-a-tokio-hotel-gitarosaval-tom-kaulitz-cal-jar.htmlHeidi Klum nemrégiben még szinglinek vallotta magát, most azonban lencsevégre kapták új kedvesével, a nála 16 évvl fiatalabb Tom Kalulitz-cal, aki a Toki Hotel zenekar gitárosa. TV + Sztárok--Mégis Tyga volna Kylie Jenner gyermekének az apja? Ezt terjesztik!http://www.life.hu/sztarok/20180328-megis-tyga-volna-kylie-jenner-gyermekenek-az-apja-ezt-terjesztik.htmlAlig jött a világra Kylie Jenner gyermeke, máris egy botrány kellős közepébe került: az ő apjának kilétét találgatják az emberek, sokak szerint ugyanis nem Travis Scott nemzette, hanem még Kylie előző barátja. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra az ország legszexibb műsorvezetője a Life.hu olvasói szerint http://www.life.hu/sztarok/20180328-ordog-nora-az-orszag-legszexibb-musorvezetoje-a-life-hu-olvasoi-szerint.htmlA Life.hu olvasói az elmúlt hetekben arról szavazhattak, kit tartanak az ország legszexibb műsorvezetőjének: Ördög Nóra győzött. TV + Sztárok--Esztergályos Cecília nem alszik közös hálószobában férjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180328--esztergalyos-cecilia-nem-alszik-kozos-haloszobaban-ferjevel.htmlEsztergályos Cecília Hajdú Péternek mesélt arról, miért nem alszik egy hálószobában férjével, noha még mindig működik házasságuk. TV + Sztárok--Gáspár Evelint nem utasította vissza egy munkáltató sem az édesapja miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180328-gaspar-evelint-nem-utasitotta-vissza-munkaltato-edesapja-miatt.htmlGáspár Evelinről szárnyra kapott az a pletyka, miszerint elutasította egy munkáltató édesapja miatt. Győzik lánya most tiszta vizet öntött a pohárba és leszögezte, nem történt ilyesmi. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.