Instagramjára posztolt kisfiáról,Jamesonról Pink

baba Pink Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő 2016. december 26-án hozta világra második gyermekét, akit azóta is boldogon örökít meg fényképeken, videókon. A rajongók persze odavannak érte. 

Az énekesnő előszeretettel posztol fotókat gyermekeiről. Most a kis Jamesonról készített egy felvételt, amit Instagram-oldalán osztott meg követőivel.

We’re ready to party Cleveland

P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés,

Ezért nem vállal több babát Ónodi Eszterhttp://www.life.hu/csalad/20180330-ezert-nem-vallal-tobb-babat-onodi-eszter-szineszno.htmlÓnodi Eszternek 2006-ban született meg első gyermeke, Zsigmond. A most 45 éves színésznő a Best magazinnak arról beszélt, miért nem lett több gyerekük élettársával, Keszég Lászlóval. Család--Így táncol Som-Balogh Edina kislánya: videóhttp://www.life.hu/csalad/20180318-igy-tancol-som-balogh-edina-kislanya-video.htmlNagyon élvezi a zenét Som-Balogh Edina kislánya, Lilike. Család--Már nagyon várja a húsvétot Csobot Adélhttp://www.life.hu/csalad/20180316-igy-varja-a-husvetot-csobot-adel-a-varandos-enekesno-istenes-bence-bokolt-neki.htmlAhogy megírtuk, Csobot Adél és Istenes Bence kimondhatatlanul boldogok: második kisfiukat várják. A pár minden posztjából árad a derű, a fiatal énekesnő nemrégiben arról tett fel képet, hogy várja a húsvétot, Bence pedig kommentben bókolt neki. CsaládOrigoÁllítják: Kulcsár Edina gyermeket vár, ő azt mondja, csak meghízotthttp://www.life.hu/csalad/20180216-kulcsar-edina-gyermeket-var-o-azt-mondja-csak-meghizott-pcos-miatt.htmlAzt nem lehet nem észrevenni, hogy Kulcsár Edina kissé kikerekedett az elmúlt időszakban. Hogy miért, arról azonban mást mond ő maga és mást a környezete. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoÍme, az első fotó a Hajdúszoboszlón a szülés után elhunyt édesanya hármasikreirőlhttp://www.life.hu/csalad/20180302-ime-az-elso-foto-a-hajduszoboszlon-a-szules-utan-elhunyt-edesanya-harmasikreirol.htmlAhogy akkor hírül adtuk, decemberben meghalt egy édesanya Hajdúszoboszlón, miután életet adott három babájának. A Tündérkör Alapítvány karolta fel a családot, most pedig megmutatták a kicsiket. CsaládOrigoKamerák előtt keveredett vitába Hódi Pamela és Cseke Katinkahttp://www.life.hu/csalad/20180221-kamerak-elott-keveredett-vitaba-hodi-pamela-berki-krisztian-exe-es-cseke-katinka.htmlCseke Katinka és Hódi Pamela a Micsoda Nők! vendégei voltak, ahol szóváltásba is keveredtek. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.