Vastag Csaba húsvét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Húsvét alkalmából Veszprémbe utazott Vastag Csaba. 

Amióta megnyerte az X-Faktort, az énekes Budapesten él, de mindig örül, amikor hazalátogathat a szüleihez. Így tett most húsvétkor is, amiről fotót is posztolt az Instagramon.

Végre Itthon Veszprémben Nálatok mi a reggeli ? #anyafőztje #otthonedesotthon #húsvét

Csaba Vastag (@csabavastag) által megosztott bejegyzés,

Híres sztáresküvők a múltból: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180329-hires-sztareskuvok-a-multbol-fotok-david-beckham-angelina-jolie.htmlA házasság már rég nem pecsét az örök boldogság szerződésén. Nincsenek ezzel másként a sztárok sem. Drog és alkoholproblémák, hűtlenség, családon belüli erőszak... ezek mind megjelennek a következő híres és ismert emberek házasságában. Nem mind végződött azonban válással. Nézd meg a listánkat, melyben érdemes a ruhákra is némi figyelmet szentelni. CsaládOrigoNosztalgikus húsvét – Régi szokások, melyeket ideje visszahoznihttp://www.life.hu/csalad/20180328-nosztalgikus-husvet-regi-husveti-szokasok.htmlA húsvét nem a főtt tojásról, sonkáról és a gyakran csak „épp, hogy" locsolásról szól. Régebben szép hagyományok tartoztak ehhez az ünnephez, melyek emelték a fényét, és közelebb hozták egymáshoz a családtagokat. Most ezekből hoztunk párat. Család--Híres sztáresküvők a múltból: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180329-hires-sztareskuvok-a-multbol-fotok-david-beckham-angelina-jolie.htmlA házasság már rég nem pecsét az örök boldogság szerződésén. Nincsenek ezzel másként a sztárok sem. Drog és alkoholproblémák, hűtlenség, családon belüli erőszak... ezek mind megjelennek a következő híres és ismert emberek házasságában. Nem mind végződött azonban válással. Nézd meg a listánkat, melyben érdemes a ruhákra is némi figyelmet szentelni. CsaládOrigoAngelina Jolie Londonba akarja költöztetni Brad Pittel közös gyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20180329-angelina-jolie-londonba-akarja-koltoztetni-brad-pittel-kozos-gyermekeit.htmlAngelina Jolie nem bízza a véletlenre a válást, felfogadta ugyanis a legdurvább válóperes ügyvédet, gyermekeivel pedig Londonba akar költözni, így azonban Brad Pitt alig láthatja majd őket. CsaládInstagramjára posztolt kisfiáról,Jamesonról Pinkhttp://www.life.hu/csalad/20180330-instagramjara-posztolt-kisfiarol-jamesonrol-pink-enekesno.htmlAz énekesnő 2016. december 26-án hozta világra második gyermekét, akit azóta is boldogon örökít meg fényképeken, videókon. A rajongók persze odavannak érte. Család--Túl öregnek tartották a szoptatáshoz a 44 éves anyát, Stefani Giraldithttp://www.life.hu/csalad/20180327-tul-oregnek-tartottak-a-szoptatashoz-a-44-eves-anyat-stefani-giraldit.htmlCsúnyán beszóltak az olasz édesanyának, amiért 44 évesen mág szoptatja gyermekét: egyesek szerint már túl öreg hozzá. Persze Stefani nem hagyta válasz nélkül a megjegyzéseket, visszavágott. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.