Sofron István és Tücsi babát szeretnének

Forrás: Insta Story -
Tücsi baba Sofron István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerikába költözött, majd visszajött Európába Sofron István, a magyar férfi jégkorong-válogatott tagja, és menyasszonya, Claudia Ayree Tücsi. A pár nagyon vágyik már egy babára. 

"Nagyon sok mindent köszönhetek Tücsinek. Feladta a karrierjét, hogy engem támogasson. Elfogadta, hogy az elmúlt időszak nem volt zökkenőmentes, rengeteget költözködtünk, Ausztriában hetente laktunk újabb és újabb házban, de mindvégig türelmes volt. A nehéz időkben mellettem van és motivál. Szerencsére hatalmas az összhang kettőnk között" - mesélte a sportoló a Borsnak.

Tücsi és párja, Sofron istván Forrás: Insta Story

"Korábban is tervben volt már a baba, csak közbejött Amerika meg a vb. Előbb még úgy éreztük, meg kell oldani néhány dolgot, aztán jöhet a család. Rengeteget beszélünk a családalapításról, és mindketten nagyon szeretnénk már. Igazából mostantól jöhet bármikor a gyerek, nem streszszelünk rá, felkészültünk" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.