Válik Jenna Dewan Tatum és Channing Tatum, közleményben tudatták

Forrás: Hubert Boesl / DPA -
közlemény válás család Jenna Dewan-Tatum Channing Tatum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Channing Tatum és táncos felesége, Jenna egy közleményben tudatták a világgal: békében bár, de beadták a válópert.

A sármos színész és felesége az egyik legösszeillőbb párost alkották Hollywoodban. Mindenki álompárként emlegette őket. A két sztár a Step up című nagysikerű táncos film forgatásán szeretett egymásba, 2006-ban, majd 2009-ben össze is házasodtak, néhány évvel később pedig egy kislányuk is született. Családi életük pletykáktól és botrányoktól mentes volt, ezért is sokkolódott mindenki, amikor egy közleményben tudatták: elválnak.

Golden Globe 2016, Channing Tatum, Jenna Dewan Tatum Forrás: Hubert Boesl / DPA

"Helló, világ! Szóval... Szeretnénk valamit megosztani veletek: Először is, ez egy nem egy olyan dolog, amit az ember szívesen oszt mindenkivel, de mi ezt az életet választottuk, amiért hálásak is vagyunk(...)

Szeretettel, de amellett döntöttünk, hogy párként különválnak útjaink.

Channing Tatum (@channingtatum) által megosztott bejegyzés,

A túlérzékenység nemzedéke már köztünk jár - Hópehely generációhttp://www.life.hu/csalad/20180401-a-tulerzekenyseg-nemzedeke-mar-koztunk-jar-hopehely-generacio.htmlTöbbször írtunk már a generációk sajátosságairól és a köztük lévő különbségekről. Most egy igen érdekes és sajátos nemzedéket fogunk bemutatni. Képtelenek elviselni a kritikát, összeroppannak a legapróbb teher alatt is, nem tudják elviselni a fájdalmat, ugyanakkor önmagukat a lehető legkülönlegesebb embernek tartják: ők a hópelyhek. CsaládOrigoAngelina Jolie és Brad Pitt megállapodott a válásról: a gyerekek felügyeletét is megosztjákhttp://www.life.hu/csalad/20180402-angelina-jolie-es-brad-pitt-megallapodott-megosztjak-a-gyerekek-felugyeletet.htmlÚgy tűnik, hogy a 21. század eddigi legnagyobb sztárválása fordulóponthoz ért: Brad és Angelina megegyeztek. Család--Híres sztáresküvők a múltból: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180329-hires-sztareskuvok-a-multbol-fotok-david-beckham-angelina-jolie.htmlA házasság már rég nem pecsét az örök boldogság szerződésén. Nincsenek ezzel másként a sztárok sem. Drog és alkoholproblémák, hűtlenség, családon belüli erőszak... ezek mind megjelennek a következő híres és ismert emberek házasságában. Nem mind végződött azonban válással. Nézd meg a listánkat, melyben érdemes a ruhákra is némi figyelmet szentelni. CsaládOrigoMegmutatta várandós pocakját Csobot Adélhttp://www.life.hu/csalad/20180401-megmutatta-varandos-pocakjat-csobot-adel-az-instagramon.htmlA kis Nátánnal indult húsvéti sétára Csobot Adél. Az énekesnőnek már szépen kerekedik a pocakja. Család--Új kemencéjében készíti húsvéti menüjét Bangó Margithttp://www.life.hu/csalad/20180401-uj-kemencejeben-kesziti-husveti-menujet.htmlA Kossuth-díjas művésznő húsvétkor avatja fel azt a kemencét, melyet családja ajándékozott neki. Bangó Margit azt is elárulta, mit főz a családjának. Család--Instagramjára posztolt kisfiáról,Jamesonról Pinkhttp://www.life.hu/csalad/20180330-instagramjara-posztolt-kisfiarol-jamesonrol-pink-enekesno.htmlAz énekesnő 2016. december 26-án hozta világra második gyermekét, akit azóta is boldogon örökít meg fényképeken, videókon. A rajongók persze odavannak érte. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.