Karrierjét adta fel a családért Kautzky Armand felesége, Adrienn

családanya feleség üzletasszony Kautzky Armand karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kautzky Armand felesége, Adrienn gyermekeik születése előtt sikeres üzletasszony volt, ám családjáért lemondott a karrierjéről.

Kautzky Armand és Adrienn a FEM3 Café vendégei voltak, ahol arról meséltek, hogyan is változtatta meg életüket két gyermekük születése. Kiderült, hogy a színész felesége korábban sikeres üzletasszony volt. Miután összeházasodtak, pár éven belül világra is jöttek gyermekeik. Adrienn ekkor rádöbbent, nem lehet egyszerre több fronton teljesíteni úgy, hogy a férje legtöbb idejét a munkával tölti.

Igazándiból volt egy nagyon nagy zuhanás, ami rádöbbentett arra, hogy változtatnom kell. Már csak azért is, mert az életünk nem egy klasszikus családhoz hasonló. Van egy olyan apa, aki alig vagy nagyon keveset van jelen az életünkben, tehát nekem muszáj a gyerekeimnek olyan bázist biztosítanom, mind szellemben, mind fizikálisan, ami szükséges ahhoz, hogy ők boldogan és egészségesen felnőjenek." – mesélte Adrienn.

A döntésbe természetesen nem szólt bele Kautzky Armand, ugyanakkor utólag belátja, ha felesége akkor nem így dönt, akkor ma minden más lenne. És ezért nagyon hálás neki.

Valóban egy nagyon komoly utat járt be Adrienn az elmúlt húsz évben. Nekem ez nagyon nagy büszkeség, hogy így van. Azt hiszem, az egész családi létünk azon múlt, hogy ezt ő meg tudta lépni. Ha ez nem sikerült volna, marad üzletasszony, és megy ez a rohangálás, szétszakadás, akkor arra ráment volna az egész családi életünk vagy a karrierem." – mondta a színész.

Számolj le a társadalmi kivételezéssel, a kettős mércével: fotók (18+)http://www.life.hu/csalad/20180403-szamold-fel-a-tarsadalmi-kivetelezest-a-kettos-mercet-fotok.htmlA kettős mérce nap, mint nap megjelenik. Szomorú jelenség, amely vélhetőn végig kíséri majd az emberiséget, hiszen az ítélkezésben bizonyítottan remekelünk. Nézzünk kicsit mögé egy fotós szemén át. CsaládOrigoMegmutatta lányait Deutsch Anita: íme, Emma és Hannihttp://www.life.hu/csalad/20180404-megmutatta-lanyait-deutsch-anita-ime-emma-es-hanni.htmlA nyilvánosság kizárásával neveli gyermekeit Deutsch Anita, ám ezúttal kivételt tett, és megmutatta a rajongóknak két büszkeségét: Emma és Hanni gyönyörű gyerekek! Család--Nem Németországban szüli meg második babáját Csobot Adélhttp://www.life.hu/csalad/20180404-nem-nemetorszagban-szuli-meg-masodik-babajat-csobot-adel.htmlMozgalmas életet élnek Istenesék mostanában: második babájukat várják, Bence pár hét múlva a világ másik felére utazik a Survivor miatt, Adélt pedig gömbölyödő pocakjával haramosan A Nagy Duett színpadán láthatjuk.CsaládOrigoA túlérzékenység nemzedéke már köztünk jár - Hópehely generációhttp://www.life.hu/csalad/20180401-a-tulerzekenyseg-nemzedeke-mar-koztunk-jar-hopehely-generacio.htmlTöbbször írtunk már a generációk sajátosságairól és a köztük lévő különbségekről. Most egy igen érdekes és sajátos nemzedéket fogunk bemutatni. Képtelenek elviselni a kritikát, összeroppannak a legapróbb teher alatt is, nem tudják elviselni a fájdalmat, ugyanakkor önmagukat a lehető legkülönlegesebb embernek tartják: ők a hópelyhek. CsaládOrigoSzűcs Judith dupla esküvőt tervez lányávalhttp://www.life.hu/csalad/20180403-szucs-judith-dupla-eskuvot-tervez-lanyaval.htmlSzűcs Judith évek óta nagyon boldog választottjával, a rajongókat viszont mégis izgatja, hogy az eljegyzés után mikor kerül végre sor az esküvőre. Úgy tűnik, minden Szűcs Judith lányán múlik! CsaládOrigoKulcsár Edina minél korábban szeretné a szabadba vinni gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20180403-kulcsar-edina-minel-korabban-szeretne-a-szabadba-vinni-gyermeket.htmlKulcsár Edina a városligeti kutyáknak készült élményparkot tesztelte 9 éves ebéfel, Fifivel, amikor elárulta, mikor szeretné először természetbe vinni kisfiát, akinek a nyár végén ad majd életet. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.