Playboy Man of the Year Nyári Diána várandós Barátok közt terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Testhezálló ruhába bújt a várandós Nyári Dia. Pocakja hatalmasat nőtt az utóbbi hetekben.

A Barátok közt gyönyörű sztárja, Nyári Dia januárban jelentette be terhességét, azóta pedig már ultrahangfotót is mutatott születendő kisfiáról.

A várandós színésznő most a Playboy Man Of The Year díjátadón mutatta meg kerekedő pocakját. Egy krémszínű, testhezálló ruhát vett fel, amely csak úgy feszült rajta. Hozzá egy fekete bőrkabátot választott, haját pedig lazán feltűzte.

Elkészültek az első babafotók Kapócs Zsóka kisfiárólhttp://www.life.hu/csalad/20180406-elkeszultek-az-elso-babafotok-kapocs-zsoka-kisfiarol-borisz.htmlKapócs Zsóka párnapos kisfiához profi fotós érkezett, hogy elkészítse a baba első fotósorozatát. CsaládOrigoErdei Zsoltról azt terjesztik, megcsalja a gyermekei anyját: reagált a vádrahttp://www.life.hu/csalad/20180406-erdei-zsoltrol-azt-terjesztik-megcsalja-a-gyermekei-anyjat-reagalt-a-vadra.htmlErdei Zsolt élete sűrű, de boldog. Sok a tennivalója, hiszen három gyermeket nevel, ráadásul ellátja a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöki teendőit is.Család--Régi legendákból ismert szörnyek és természetfeletti lények nyomában: fotók (18+)http://www.life.hu/csalad/20180403-legendakbol-ismert-szornyek-es-termeszetfeletti-lenyek-nyomaban-fotok-18.htmlÉvszázadokon keresztül az emberek hitték, hogy léteznek természetfeletti lények. Akkoriban nem csak a gyerekeknek szánt tanmesékben jelentek meg a rémek. Ismerd meg, a ma már csupán fikciónak vélt teremtmények történetét. CsaládOrigoOláh Gergő felesége kisbabát vár: fotóval tudatta a család a hírthttp://www.life.hu/csalad/20180405-olah-gergo-felesege-kisbabat-var-fotoval-tudatta-a-csalad-a-hirt.htmlKisbabát vár Oláh Gergő felesége: jön a negyedik baba.CsaládFotó: Mudra László - OrigoApáti Bence két évig nem tudta feldolgozni gyermekei hiányáthttp://www.life.hu/csalad/20180405-apati-bence-ket-evig-nem-tudta-feldolgozni-gyermekei-hianyat.htmlApáti Bence a válása után gyermekei hiányával küzdött meg a legnehezebben: két évbe telt, mire feldolgozta. CsaládFotó: Adrián Zoltán - OrigoA kis Mendel megérkezése hozta újra össze Szabó Zsófit és édesanyjáthttp://www.life.hu/csalad/20180405-szabo-zsofi-gyermekenek-szuletese-hozta-helyre-a-musorvezeto-kapcsolatat-anyjaval.htmlSzabó Zsófi és édesanyja kapcsolatában nagy törés volt, Pálma ugyanis nem akarta elfogadni, hogy lánya roma fiúhoz megy hozzá. Az unoka érkezése azonban mindent megváltoztatott. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.