Bárdosi Sanyi harmadik kisbabát is szeretne: így akarja rávenni feleségét

Forrás: TV2 -
Bárdosi Sándor kisbaba család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bárdosi Sanyi imádja az apaságot és nem akar megállni két gyereknél. Bár felesége egyelőre még nem adta be a derekát, a sportoló már tudja, hogyan vegye rá feleségét.

Bárdosi Sanyi harmadik gyerekere vágyik és mindent be fog vetni ennek érdekében feleségénél:

Bárdosi Sándor és felesége Ildi Forrás: TV2

"Nem adtam fel a családbővítést és megvan hozzá a tervem. Amikor majd Majával is könnyebb lesz, nem kell felkelni hozzá éjszaka, amikor már hiányozni fog egy kisbaba, na akkor fogom szépen lassan rávenni Ildikót a harmadik babára. Ismerem, szerintem meg tudom győzni. A jó helyzetfelismerés , a jó időzítés és némi taktika a fontos , ezt pontosan tudom a sportolói múltamból "- mondta Sanyi a Hot Magazinnak.

Gyermeked kiegyensúlyozott felnőttkorához csupán négy dolog kellhttp://www.life.hu/csalad/20180405-gyermeked-kiegyensulyozott-felnottkorahoz-csupan-4-dolog-kell.htmlA gyermeknevelés több mint tisztességgel ellátni a szülői feladatokat. Fontos, hogy olyan gyermekkort biztosítsunk, mely megfelelő alapot szolgáltat a kiegyensúlyozott és magabiztos felnőttkorhoz. A hitelesség, nyíltság és az együtt eltöltött minőségi idő az elsők közt szerepel, de nézzük meg pontokba szedve, hogy mik is alapvető dolgok, melyeket gyermekedért meg kell tenned. Ezeket nem mi, hanem szülőtársaitok állították össze. CsaládOrigoBikiniben mutatta meg pocakját Kulcsár Edina: videóhttp://www.life.hu/csalad/20180408-bikiniben-mutatta-meg-pocakjat-kulcsar-edina-video.htmlCuki videót töltött fel közösségi oldalára a várandós Kulcsár Edina, aki ezúttal bikiniben mutatta meg pocakját. Család--Lányához, Evelinhez költözött Gáspár Beahttp://www.life.hu/csalad/20180408-lanyahoz-evelinhez-koltozott-gaspar-bea.htmlGáspár Bea a Konyhafőnök forgatása miatt két hónapra otthagyta Salgótarjánt és felköltözött Budapestre, lányához, Evelinhez. Család--Oláh Gergő felesége kisbabát vár: fotóval tudatta a család a hírthttp://www.life.hu/csalad/20180405-olah-gergo-felesege-kisbabat-var-fotoval-tudatta-a-csalad-a-hirt.htmlKisbabát vár Oláh Gergő felesége: jön a negyedik baba.CsaládFotó: Mudra László - OrigoA kis Mendel megérkezése hozta újra össze Szabó Zsófit és édesanyjáthttp://www.life.hu/csalad/20180405-szabo-zsofi-gyermekenek-szuletese-hozta-helyre-a-musorvezeto-kapcsolatat-anyjaval.htmlSzabó Zsófi és édesanyja kapcsolatában nagy törés volt, Pálma ugyanis nem akarta elfogadni, hogy lánya roma fiúhoz megy hozzá. Az unoka érkezése azonban mindent megváltoztatott. Család--Karrierjét adta fel a családért Kautzky Armand felesége, Adriennhttp://www.life.hu/csalad/20180404-karrierjet-adta-fel-a-csaladert-kautzky-armand-felesege-adrienn.htmlKautzky Armand felesége, Adrienn gyermekeik születése előtt sikeres üzletasszony volt, ám családjáért lemondott a karrierjéről. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.