Lányához, Evelinhez költözött Gáspár Bea

Forrás: Facebook/Gáspár Bea -
konyhafőnök Gáspár Győző Gáspár Evelin költözés Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea a Konyhafőnök forgatása miatt két hónapra otthagyta Salgótarjánt és felköltözött Budapestre, lányához, Evelinhez.

Zajlik az élet Gáspár Bea körül: az utóbbi egy évben 10 kilót leadott, ráadásul a Konyafőnök legújabb évadában az egyik zsűritagnak is felkérték. Most elárulta, először szinte fel sem fogta, hogy ekkora megtiszteltetés érte és a legelső adás alkalmával rettentően izgult. A rendszeres forgatások miatt nem tudott volna ingázni, ezért két hónapra otthagyta Salgótarjánt, és Budapestre, Evelinhez költözött.

Gáspár Bea két hónapra elhagyta otthonát Forrás: Facebook/Gáspár Bea

Nehezen viselte ezt férje, Győző, akinek nagyon hiányzott.

Győző megtanult engem értékelni. Folyamatosan szerelmi vallomásokkal rukkolt elő. Időnként eljött a stúdióba, állt a takarásban, onnan nézett. Észre sem vettem, hogy ott van. Az öltözőmben várt egy szerelmes levél, amiben megírta, hogy nagyon ügyes voltam, és: „Nagyon szeretlek, Bea!" Győző rájött, hogy fontos vagyok neki. És én is rájöttem, mert végre kimutatta. Most először én is érzem. Persze mióta itthon vagyok, folytatjuk a veszekedést. Azt mondja, ez is hiányzott neki." - mesélte a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.