Sztárapák, akiknek 40 éves koruk után született meg első gyermekük

Brad Pitt gyermekvállalás Owen Wilson Vince Vaughn Jay Z sztárok 40 felett apa Javier Bardem Edward Norton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életkor tekintetében a szülővé válás, mint ahogy a házasságkötés is egyre jobban kitolódik. Korábban már írtunk a 40 év felett gyermeket vállaló magyar és külföldi sztárhölgyekről, most következzenek a híres férfiak – bár az ő biológiai órájuk nem ketyeg olyan gyorsan.

Sztárok, akik elhagyták várandós párjukat

Nincs annál kétségbeejtőbb helyzet, mint amikor valakit várandósan hagynak el – az ilyen fajta botrányoktól pedig a sztárvilág sem mentes. Megcsalás, az apaság letagadása, a várandósság miatti szakítás... elsőre biztosan azt gondolod, hogy ilyet csak érzéketlen ember képes tenni, de ennél a dolog azért sokkal árnyaltabb. Olvasd tovább!

Brad Pitt

A Harcosok klubja sztárjának, Jennifer Anistonnal kötött, majd 13 éve felbomlott házasságából nem született gyermeke. Erre a csodára egészen 43 éves koráig kellett várnia. Angelina Jolie színésznővel három saját – Shiloh, Knox, Vivienne, és három örökbefogadott – Maddox, Zahara, Pax – gyereket neveltek közösen, egészen a pár különválásáig.

Forrás: Vogue

Javier Bardem

Az Oscar- és Golden Globe-díjas spanyol színész - akinek nemrég adócsalás miatt kellett felelnie - 2010-ben vette el Penelope Cruz színésznőt. Első gyermekük Leo születésekor Bardem 41 éves volt. Azóta a párnak már van egy kislánya is, Luna.

Penelope Cruz és Javier Bardem gyermekeikkel Forrás: Northfoto

Jay Z

A rapper 42 éves volt, amikor felesége, Beyoncé világra hozta lányukat. Blue Ivy után tavaly pedig tovább bővült a család, méghozzá iker babákkal. Jay Z számára komoly felelősséget és félelmet is jelent az apaság, mivel őt 11 éves korában elhagyta saját édesapja.

Tavaly hozta világra Beyonce iker babáit Forrás: Instagram/beyonce

Edward Norton

A Golden Globe díjas, és háromszoros Oscar-díj jelölt, a rivaldafényt mégsem kedvelő színész első gyermeke 43 éves korában született meg feleségétől, a filmproducer Shauna Robertsontól. Két évvel ezelőtt fia Atlas, kistestvért is kapott.

Edward northon feleségével és elsőszülött fiával, Atlas-szal Forrás: Northfoto

Vince Vaughn

A színésznek két gyermeke született feleségétől, Kyla Webertől. Az első, Locklyn Kyla Vaughn 2010-ben érkezett, amikor a színész már 40 éves volt.

Vince Vaughn családjával Forrás: Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Owen Wilson

2011-ben, Wilson akkori barátnője, Jade Duell egy kisfiúnak adott életet, aki a Robert Ford nevet kapta szüleitől. A színész ekkor 41 éves volt. Három évvel később, korábbi személyi edzőjétől – egy igen érdekes kaland során - lett még egy fia, Finn.

Sztárok és celebek, akik idén jelentették be, hogy babát várnakhttp://www.life.hu/csalad/20171221-sztarok-es-celebek-akik-iden-varnak-babat-terhesek.htmlA várandósság minden nő életében meghatározó időszak, épp úgy, mint a leendő apának. A következőkben az idei év „Baby is coming" bejelentései közül válogattunk. Család--A nagy bejelentés: baba érkezik - fotók és ötletekhttp://www.life.hu/csalad/20180305-a-varandossag-bejelentese-baba-erkezik-babavaro-fotok-es-otletek.htmlMa már teljesen magától értetődő, hogy a közösségi médiában is bejelentjük életünk fontosabb eseményeit: eljegyzést, házasságkötést, válást és igen, a babavárást is. Ehhez adunk most ötleteket, mert bizony sokan elbuknak. Család--Beyonce és Clooney is klubtagok lettek! - Sztárok, akik ikreket nevelnekhttp://www.life.hu/csalad/20170623-beyonce-es-clooney-is-klubtagok-lettek-sztarok-akik-ikreket-nevelnek.htmlIdén két híresség is ikrekkel örvendeztette meg a kíváncsi közönséget. Az első pár George Clooney és Amal volt, a második pedig Beyonce és Jay-Z. Ezzel pedig egy csapásra egy exkluzív társaság tagjaivá váltak; az ikres szülőkévé. Sorra vesszük a leghíresebb hollywoodi sztárgyerekeket, akik sosem ismerhették meg az egykék világát. Család--A túlérzékenység nemzedéke már köztünk jár - Hópehely generációhttp://www.life.hu/csalad/20180401-a-tulerzekenyseg-nemzedeke-mar-koztunk-jar-hopehely-generacio.htmlTöbbször írtunk már a generációk sajátosságairól és a köztük lévő különbségekről. Most egy igen érdekes és sajátos nemzedéket fogunk bemutatni. Képtelenek elviselni a kritikát, összeroppannak a legapróbb teher alatt is, nem tudják elviselni a fájdalmat, ugyanakkor önmagukat a lehető legkülönlegesebb embernek tartják: ők a hópelyhek. CsaládOrigoA lombikprogram emberi oldala; őszinte vallomások a meddőségről és a babavárásrólhttp://www.life.hu/csalad/20180327-a-lombikprogram-emberi-oldala-meddosegrol-babavarasrol-pataki-zita-interju.htmlA lombikprogram megítéléséről korábban már írtunk, ám most testközelből is megismerhetsz két történetet. Olvashatsz reményről, reménytelenségről, kudarcokról és sikerről. Peller Mariann beszélgetett három érintettel, a lombikprogram várakozással és nehézségekkel teli időszakáról. Család--A digitális világ, a szülők és a Z, valamint az Alpha generáció kapcsolatahttp://www.life.hu/csalad/20180313-a-digitalis-vilag-a-szulok-a-z-az-alpha-generacio-kapcsolata.htmlA Z generáció, azaz az 1996-2007 között született gyerekek gyakorlatilag megállás nélkül kütyüznek, ők az úgynevezett digitális bennszülöttek. Ám, az Alpha generáció életében még náluk is erőteljesebben van jelen a technika. A 2007 után született kicsik már párévesen képesek anya telefonján használni a YouTube-ot, vagy épp DVD-t cserélni a lejátszóban. Hová vezet mindez, és milyen szerep jut az életükben a szülőknek? Ezekre keressük a választ. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.