Megszületett Rachel McAdams első gyermeke, kisfiú lett

Születés család Jamie Linden gyermek Bajos csajok Rachel McAdams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig terhességét is titokban tartotta Rachel McAdams, de a gyermek születését már nem szinte azonnal nyilvánosságra hozták. A 39 éves színésznő kisfiúnak adott életet. 

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy Rachel McAdams eltitkolta terhességét. A 39 éves színésznő első gyermekét várta kedvesétől, az író Jamie Lindentől. A pár nagyon vigyáz arra, hogy csak a legritkább esetben áruljon el magánéleti titkokat.

A Dailymail most beszámolt róla, hogy megszületett a pár első gyermeke, Rachel McAdams kisfiúnak adott életet. A Hollywood Pipeline pedig már egy lesifotót is közölt róluk, amelyet ide kattintva tudsz megnézni.

Rachel McAdams édesanya lett Forrás: AFP/2016 Getty Images/Pascal Le Segretain

Sztárapák, akiknek 40 éves koruk után született meg első gyermekükhttp://www.life.hu/csalad/20180408-sztarok-akiknek-40-eves-koruk-utan-szuletett-meg-elso-gyermekuk-hires-apak.htmlÉletkor tekintetében a szülővé válás, mint ahogy a házasságkötés is egyre jobban kitolódik. Korábban már írtunk a 40 év felett gyermeket vállaló magyar és külföldi sztárhölgyekről, most következzenek a híres férfiak – bár az ő biológiai órájuk nem ketyeg olyan gyorsan. Család--Catherine Zeta-Jones lánya, Carys Douglas megszólalásig hasonlít édesanyjárahttp://www.life.hu/csalad/20180410-catherine-zeta-jones-lanya-carys-douglas-megszolalasig-hasonlit-edesanyjara.htmlA Dolce & Gabbana divatbemutatójára Catherina Zeta-Jones nem férjével, Michael Douglas-szel érkezett, hanem lányukkal, a 14 éves Carys Douglas-szel, aki gyönyörű fiatallá cseperedett és a megszólalásig hasonlít édesanyjára. Család--Vidám családi fotót osztott meg Ábel Anita, ritkán tesz ilyethttp://www.life.hu/csalad/20180410-vidam-csaladi-fotot-osztott-meg-abel-anita-ritkan-tesz-ilyet.htmlÁbel Anita ritkán avatja be a nyilvánosságot családi életébe, közösségi oldalán is csak elvétve oszt meg olyan képet, melyen férje vagy kislánya látható. Most azonban kivételt tett, a hétvégén családi fotót mutatott követőinek. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoFejős Éva eloszlatta a házasságáról szóló pletykákat: videóhttp://www.life.hu/csalad/20180410-fejos-eva-eloszlatta-a-hazassagarol-szolo-pletykakat.htmlNéhány hónappal ezelőtt röppent fel a hír: a 49 évesen anyukává váló írónőt, Fejős Évát elhagyta a férje. Állítólag egy harmadik fél miatt, akivel a sztárt együtt látták. Éva most tiszta vizet öntött a pohárba. Család--Gáspár Győző visszavonul és felesége, Bea karrierjét egyengetihttp://www.life.hu/csalad/20180410-gaspar-gyozo-visszavonul-es-felesege-karrierjet-egyengeti.htmlGáspár Győző döntött: saját karrierje helyett felesége, Bea útját fogja egyengetni.Család--ZÖLDKONFERENCIA - GAZDÁLKODJ OKOSAN A HULLADÉKKAL! http://www.life.hu/csalad/hirdetes/20180409-konferencia-gazdalkodas.htmlSzolnokon április 4-én ezzel a címmel tartotta idei harmadik Zöldkonferenciáját - Baja és Vasvár után - a környezettudatos nevelésről és szemléletformálásról a környezetügyért is felelős Földművelésügyi Minisztérium.Hirdetés

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.