Lyette Reback 16 gyermeket nevel, 10 évet töltött terhességgel

Forrás: NORTHFOTO/© Romain Maurice / SWNS/Romain Maurice / Swns -
anyaság örökbefogadás Lyette Reback család apaság szeretet gyermek nevelés hit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 44 éves Lyette Reback és férje 16 gyermeket nevel. Életéből 10 évet töltött terhességgel, azt mondja, a világ legjobb munkáját végzi. A család mellett jut ideje jótékonykodni, jelenleg pedig könyvet ír történetéről.

"Ha tudtam volna, hogy mire 44 éves leszek 16 gyermekem lesz, bizonyára azt gondoltam volna, hogy ez őrület" - mondta Lyette Reback, aki férjével, a 49 éves Daviddel neveli tíz lányát és hat fiát. A házukban tehát kettőtől huszonkét éves korig élnek gyerekek, akik közül tiznekettőnek biológiailag is ők a szülei, négyet pedig örökbefogadtak - írja a Daily Star.

Lyette Reback nem cserélné el életét Forrás: NORTHFOTO/© Romain Maurice / SWNS/Romain Maurice / Swns

Lyette életéből 10 évet töltött terhességgel. Azt mondja, neki van a világon a legjobb munkája, nem cserélne senkivel. A floridai North Palm Beach-i családban az édesanya reggel fél 6-kor kel, elmond egy imát, majd ír egy listát a napi teendőkről.

Moziest a Reback családnál Forrás: NORTHFOTO/© Romain Maurice / SWNS/Romain Maurice / Swns

Szoros a napirendje, hiszen gyermekei otthon tanulnak és 88 különböző foglalkozásra viszi őket hetente. Emellett még marad egy kis ideje saját magára is, rendszeresen vacsorázik barátaival, segíti azokat a katonaszülőket, akiknek gyermekei meghaltak, blogot vezet és saját könyvet ír. De nemcsak ő jótékonykodik, hanem idősebb gyermekei is, akik fórumokat, előadásokat is szerveznek.

A gyerekek otthon tanulnak Forrás: NORTHFOTO/© Romain Maurice / SWNS/Romain Maurice / Swns

Egy nagykereskedésből hetente 650 dollár, azaz majdnem 165 ezer forint értékben kapnak élelmiszert, azaz tejet, tojás, 40 kilogramm csirkét, burgonyát, rizst. A családhoz tartozik még egy kutya és két teknős is, bejáró segítségük nincs, hetente egyszer pedig az egész család összegyűlik egy moziestre nappalijukban.

12 saját és 4 fogadott gyermekük van Forrás: NORTHFOTO/© Romain Maurice / SWNS/Romain Maurice / Swns
Az édesanya nem tervezte, hogy ennyi gyermeke lesz Forrás: NORTHFOTO/© Romain Maurice / SWNS/Romain Maurice / Swns

„Mit gondolhatott a költő?” - A gyermekek és felnőttek versekhez való viszonyahttp://www.life.hu/csalad/20180410--mit-gondolhatott-a-kolto-a-gyermekek-es-felnottek-versekhez-valo-viszonya-kolteszet-napja.htmlMi jut eszedbe, ha azt mondom, hogy vers. Az unalmas irodalomórák? A „mit gondolhatott a költő" végeláthatatlan elemzése? Ha így van, az igen sajnálatos, mivel a versek apró irodalmi ékszerdobozok, melyeknek az olvasásával, szavalásával csak többé válhatunk. A gyerekek életébe is érdemes belecsempészni, és erre mi is adhatna megfelelőbb alkalmat, mint a magyar költészet napja. CsaládOrigoSztárapák, akiknek 40 éves koruk után született meg első gyermekükhttp://www.life.hu/csalad/20180408-sztarok-akiknek-40-eves-koruk-utan-szuletett-meg-elso-gyermekuk-hires-apak.htmlÉletkor tekintetében a szülővé válás, mint ahogy a házasságkötés is egyre jobban kitolódik. Korábban már írtunk a 40 év felett gyermeket vállaló magyar és külföldi sztárhölgyekről, most következzenek a híres férfiak – bár az ő biológiai órájuk nem ketyeg olyan gyorsan. Család--Tengerimalacokkal bővül Szandiék családjahttp://www.life.hu/csalad/20180410-tengerimalacokkal-bovul-szandiek-csaladja-cuki.htmlNagy az öröm Szandiék családjában: vemhes az egyik tengerimalacuk. Család--Horváth Tamás akár gyesre is elmennehttp://www.life.hu/csalad/20180410-horvath-tamas-akar-gyesre-is-elmenne-gyerek.htmlEgyelőre nincs közös gyermeke Horváth Tamásnak és feleségének, ugyanakkor, ha bekopogtat a gólya, az is előfordulhat, hogy maga az énekes megy majd gyesre. CsaládOrigoKucsera Gábor és Tápai Szabina a második babát tervezihttp://www.life.hu/csalad/20180410-kucsera-gabor-es-tapai-szabina-a-masodik-babat-tervezi.htmlMásodik gyermekét tervezi Kucsera Gábor és Tápai Szabina. Kapcsolati gondjaikat megoldották, így szerenénk kistestvérrel megajándékozni a négy és fél éves Benit. Család--Jolly magára tetováltatta kislánya születési dátumáthttp://www.life.hu/csalad/20180410-jolly-magara-tetovaltatta-kislanya-zsuzsika-szuletesi-datumat.htmlGyermeke születési dátumával ellátott tetoválást varratott magára Jolly. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.