Nyilatkozott a hajdúszoboszlói hármasikrek édesapja: így telnek a napjaik

árva hármas ikrek Hajdúszoboszló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hajdúszoboszlói hármasikrek szépen gyarapodnak, édesapjuk és a nagyszülők pedig mindent megtesznek azért, hogy semmiben ne szenvedjenek hiányt. Így telnek a kicsik mindennapjai. 

A hajdúszoboszlói hármasikrek történetét az egész ország ismeri: édesanyjuk nem sokkal születésük után hunyt el, így minden feladat az apára hárult, aki kamionsofőrként dolgozott, de természetesen fel kellett adnia a munkáját, hogy gondoskodni tudjon a kicsikről. A nagyszülők rengeteget segítenek, felosztják egymás között a tennivalókat.

A hajdúszoboszlói hármasikrek édesapja nyilatkozott "Forrás: Facebook/Tamás Fábián "

Egyre jobban élvezem az esti fürdetést, belejövök az „anyaszerepbe", de még kell a segítség.

Story Magazinnak

Az özvegy hozzátette, nagyon köszöni a rengeteg támogatást, de egyelőre még nem költött a pénzből. Azt is elárulta, hogy erőt ad neki, felesége látja őket fentről. „Tartom magam, de nagyon nehéz. Ugyanakkor tudom, hogy ő ezt várná tőlem" – mondta még az apa.

A hajdúszoboszlói hármasikrek édesapja keresi a felelőst felesége haláláért


Hármasikreket vártak, de rémálom lett az életük: a 29 éves édesapa, Fábián Tamás a szülés után elvesztette feleségét, a 32 éves Lettit. A férfit felemészti a tudat, hogy az asszony nem ölelheti magához gyermekeit. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

A jó munkatársak, főnök és környezet aranyat ér – Ilyen egy szuper munkahelyhttp://www.life.hu/csalad/20180409-a-jo-munkatarsak-fonok-es-kornyezet-aranyat-er-a-jo-munkahely-ismervei.htmlA jó munkahely sokféle lehet, attól függően, hogy milyen a személyiséged, valamint milyen a munkaköröd. Csend és béke, vagy épp pezsgő, kreatív környezet kell-e ahhoz, hogy a legjobb tudásod szerint elvégezd a feladatodat. Vannak azonban egyetemes jó munkahelyjellemzők, ezeket vesszük most sorra. CsaládOrigoRitkán látott gyerekeivel kapták le Claudia Schiffert: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180412-ritkan-latott-gyerekeivel-kaptak-le-claudia-schiffert-foto.htmlClaudia Schiffer ritkán mutatja meg családját, ám most a paparazziknak sikerült őket lencsevégre kapniuk. A szupermodell gyermekei hatalmasat nőttek. Család--Lyette Reback 16 gyermeket nevel, 10 évet töltött terhességgelhttp://www.life.hu/csalad/20180411-lyette-reback-16-gyermeket-nevel-10-evet-toltott-terhesseggel.htmlA 44 éves Lyette Reback és férje 16 gyermeket nevel. Életéből 10 évet töltött terhességgel, azt mondja, a világ legjobb munkáját végzi. A család mellett jut ideje jótékonykodni, jelenleg pedig könyvet ír történetéről. Család--„Mit gondolhatott a költő?” - A gyermekek és felnőttek versekhez való viszonyahttp://www.life.hu/csalad/20180410--mit-gondolhatott-a-kolto-a-gyermekek-es-felnottek-versekhez-valo-viszonya-kolteszet-napja.htmlMi jut eszedbe, ha azt mondom, hogy vers. Az unalmas irodalomórák? A „mit gondolhatott a költő" végeláthatatlan elemzése? Ha így van, az igen sajnálatos, mivel a versek apró irodalmi ékszerdobozok, melyeknek az olvasásával, szavalásával csak többé válhatunk. A gyerekek életébe is érdemes belecsempészni, és erre mi is adhatna megfelelőbb alkalmat, mint a magyar költészet napja. CsaládOrigoSztárapák, akiknek 40 éves koruk után született meg első gyermekükhttp://www.life.hu/csalad/20180408-sztarok-akiknek-40-eves-koruk-utan-szuletett-meg-elso-gyermekuk-hires-apak.htmlÉletkor tekintetében a szülővé válás, mint ahogy a házasságkötés is egyre jobban kitolódik. Korábban már írtunk a 40 év felett gyermeket vállaló magyar és külföldi sztárhölgyekről, most következzenek a híres férfiak – bár az ő biológiai órájuk nem ketyeg olyan gyorsan. Család--Tengerimalacokkal bővül Szandiék családjahttp://www.life.hu/csalad/20180410-tengerimalacokkal-bovul-szandiek-csaladja-cuki.htmlNagy az öröm Szandiék családjában: vemhes az egyik tengerimalacuk. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.