Istenes Bence és Csobot Adél kislány ruhákat kértek Istenes Lászlótól

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
anyaság Születés Csobot Adél Istenes László Istenes Bence család gyermek nagypapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes László nem néz ki tipikus nagypapának, azonban imádja ezt a szerepet. Azt azonban kevesen tudják, hogy nemcsak Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolatából született unokája, hanem első házasságából született lányának, Boginak is van egy kisfia, aki most lett egyéves. 

"Hintaszékem még nincs, és szerencsére sem Nátán, sem Tyler nem szólít nagypapinak. A papa édesapámnak, azaz a dédpapának szól, engem Nátán Lacinak, Tyler pedig Nonónak hív. Németországban ugyanis a nagypapákat Nonónak becézik" - mondta a Best magazinnak adott interjújában Istenes László.

Csobot Adél és Istenes Bence a második gyermeküket várják Csudai Sándor - Origo

Elmesélte, hogy első házasságából született lánya, Bogi óvodapedagógus Németországban, jelenleg pedig otthon van az egyéves csöppséggel, Tylerrel. Szinte minden másnap beszélnek egymással, 2-3 havonta pedig találkoznak is. "Olykor jó lenne jól megszeretgetni, megölelni azt a kis gombócot, vagy odaadni neki a játékot, nem csak kiküldeni. Kicsit jobban részt venni az életében. Ez azért pici szívfájdalommal jár, de aztán elmúlik, mert tudom, hogy a lányomék boldogok" - fogalmazott Istenes László.

Istenes László élvezi hogy nagypapa lehet Fotó: Szabó Gábor - Origo

Azt is elárulta, hogy amikor egyik alkalommal Németországban indult a gyermekeihez, Adél kislány ruhákat kért tőle telefonon. Így közölte ugyanis Adél, hogy érkezik a harmadik unoka, akiről végül kiderült, hogy ugyancsak kisfiú lesz. "De szép lesz a lányunokám születése is, Bencéék ugyanis megígérték, hogy a harmadik gyerekük már lány lesz."

Facebookon vallotta be édesanyja és barátja megölését, majd öngyilkos lett a férfi (18+)http://www.life.hu/csalad/20180412-facebookon-vallotta-be-anyja-es-baratja-megoleset-majd-ongyilkos-lett-a-ferfi-18.htmlA Mississippi-i rendőrség megtalálta annak a férfinek a holtesttét, aki meggyilkolta saját anyját és egyik barátját. A történet így önmagában is elég tragikus, ám a 24 éves fiatal férfi minderről Facebook oldalán részletesen be is számolt. CsaládOrigoMegszületett Khloé Kardashian kislányahttp://www.life.hu/csalad/20180413-megszuletett-khloe-kardashian-kislanya.htmlIsmét bővült Kardashianék famíliája: Khloé a hírek szerint életet adott első gyermekének, egy kislánynak, akinek még nevet nem választottak, de biztos nem lesz hétköznapi. Család--Készültségben van a kórház Katalin hercegné szülése miatt, de valószínű, még várni kell a baba világrajövetelérehttp://www.life.hu/csalad/20180412-keszultsegben-van-a-korhaz-katalin-hercegne-szulese-miatt.htmlBár Katalin hercegné április 23-ára van kiírva, a St. Mary's kórháznál már fel is húzták a kordonokat, amikkel a sajtót és a rajongókat szeretnék távoltartani. Család--Családi képet tett közzé Kiss Ádám: végre feleségéről és kislányáról posztolthttp://www.life.hu/csalad/20180412-csaladi-kepet-tett-kozze-kiss-adam-vegre-felesegerol-es-kislanyarol-posztolt.htmlKiss Ádám nagyon ritkán tesz közzé családi fotókat, de most kivételt tett, és megmutatta kislányát valamint feleségét, de csak a maga módján. CsaládOrigoA jó munkatársak, főnök és környezet aranyat ér – Ilyen egy szuper munkahelyhttp://www.life.hu/csalad/20180409-a-jo-munkatarsak-fonok-es-kornyezet-aranyat-er-a-jo-munkahely-ismervei.htmlA jó munkahely sokféle lehet, attól függően, hogy milyen a személyiséged, valamint milyen a munkaköröd. Csend és béke, vagy épp pezsgő, kreatív környezet kell-e ahhoz, hogy a legjobb tudásod szerint elvégezd a feladatodat. Vannak azonban egyetemes jó munkahelyjellemzők, ezeket vesszük most sorra. CsaládOrigoNyilatkozott a hajdúszoboszlói hármasikrek édesapja: így telnek a napjaikhttp://www.life.hu/csalad/20180412-nyilatkozott-a-hajduszoboszloi-harmas-ikrek-edesapja-igy-telnek-a-napjaik.htmlA hajdúszoboszlói hármasikrek szépen gyarapodnak, édesapjuk és a nagyszülők pedig mindent megtesznek azért, hogy semmiben ne szenvedjenek hiányt. Így telnek a kicsik mindennapjai. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.