Pál Dénes kisbaba szülés apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes a közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt.

"Már megszokhattátok tőlem, hogy életem minden jelentős mozzanatát örömmel osztom meg veletek, legyen az egy szakmai történés, egy boldog pillanat vagy akár egy dal sikere. Ha viszont a magánéletemről van szó, általában szűkszavúan fogalmazok. Vannak azonban pillanatok, amiket az ember sosem felejt el, ezek örökre rögzülnek az élet szalagjára és sosem kopnak meg. Ilyen elképesztő pillanat volt számomra, amikor megtudtam: APA leszek! Hihetetlen érzés, amit minden újdonságával, „furcsaságával" hatalmas büszkeséggel már most imádok! Szerettem volna, ha ti is a részesei vagytok a boldogságunknak és osztoztok az örömünkben! Jah... és naná, hogy kislány!" - írta Dénes az Instagramon. A bejelentéshez természetesen egy fotót is posztolt, amin párja gömbölyödő pocakja is látható.



Sztármamák, akik a dadákra bízzák a gyermeknevelést: Jessica Albától Heidi Klumighttp://www.life.hu/sztarok/20180416-sztarmamak-akik-a-dadakra-bizzak-a-gyermekneveles-jessica-alba-heidi-klum.htmlA legtöbb nőnek ügyesen sikerül összeegyeztetnie a munkát a gyermekneveléssel, de sokaknak szükségük van segítségre. Néhány szármama például gyakran támaszkodik dadákra, hogy gyorsan folytathassa karrierjét, bár ezzel lemond nagyon sok fontos eseményről is, ami a gyermek életében történik. TV + SztárokOrigoMeg kellett operálni Lékai Mátét, Kiss Ramóna vőlegényéthttp://www.life.hu/sztarok/20180416-meg-kellett-operalni-lekai-matet-kiss-ramona-volegenyet.htmlEltört a kézilabdázó Lékai Máté hüvelykujja a vasárnapi Veszprém-Szeged férfi Magyar Kupa-döntőn, ezért hétfőn meg kellett operálni.TV + SztárokOrigoHosszú Katinka egyelőre nem vonta vissza a válókeresetethttp://www.life.hu/sztarok/20180416-hosszu-katinka-egyelore-nem-vonta-vissza-a-valokeresetet-shane-tusup.htmlBár úgy tűnt, újra minden rendben Shane Tusup és Hosszú Katinka között, a válókeresetet egyelőre nem vonták vissza. TV + SztárokOrigoVigyázat, szülővel vagyok! címmel indul a TV2 új műsora: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-vigyazat-szulovel-vagyok-cimmel-indul-a-tv2-uj-musora.htmlZimány Linda, Berki Krisztián és Rubint Réka is szerepel majd a TV2 új műsorában, mely április 30-tól indul Vigyázat, szülővel vagyok! címen. A családi kvízshow-ban ezúttal a népszerű hírességek szüleikkel látogatnak el a stúdióba, hogy lerántsák a leplet vicces, vagy akár kínos gyerekkori emlékeikről. A párosokat ezúttal is Ördög Nóra kalauzolja majd az izgalmas játékok között. TV + SztárokOrigoSchobert Larára rátalált a szerelem: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180416-schobert-larara-ratalalt-a-szerelem-foto.htmlSchobert Lara megmutatta kedvesét: Boldizsárral a Budapest Eye előtt váltottak csókot. TV + SztárokOrigoMeghan Markle-t befogadta a királyi család, valaki mégsem szeretihttp://www.life.hu/sztarok/20180416-meghan-markle-t-befogadta-a-kiralyi-csalad-valaki-megsem-szereti.htmlMeghan Markle gőzerővel készül Harry herceggel való közös életére, a királyi család nagy része be is fogadta őt. Van azonban valki, aki nem szívleli a leendő hercegnőt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.