Apa lett az EDDA gitárosa, Kicska László

Edda baba Kicska László gitáros apa zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Apa lett az EDDA gitárosa, Kicska László. A zenész fotót is mutatott az egyhetes csöppségről.

Az EDDA gitárosának, az 52 esztendős Kicska Lászlónak alig egy hete született meg első gyermeke, Natália Zita. A zenész olyannyira titokban tartotta a gyermekáldást, hogy sokáig még a rajongók sem tudtak a jó hírről. A pici, aki 2800 grammal és 53 centivel jött a világra, szerencsére egészséges, gyönyörű és az édesapjára hasonlít.

Mikor kivették az orvosok, azonnal odaadták, így a kezemben tarthattam a pici lányt. Aztán kettesben voltunk még egy darabig egy külön szobában. Csak néztem, és nem tagadom, elsírtam magam." - idézte fel a megható pillanatokat Kicska László a Story magazinnak.

A zenész két éve van együtt 34 éves párjával, akivel tavaly döntötték el, hogy össze is kötik az életüket. Korábban egyébként már volt házas, első felesége nem más, mint Keresztes Ildikó. Az egykori házasok a mai napig jóban vannak egymással, gyakran beszélnek.

Nagyon örült, hogy apa leszek. Remélem, hamarosan neki is megmutathatom a kislányomat."

Bikiniben mutatta meg terhespocakját a luxusfeleség, Smaltig Dalma: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-bikiniben-mutatta-meg-terhespocakjat-a-luxusfeleseg-smaltig-dalma.htmlMásodik gyermekével várandós a luxusfeleség, Smaltig Dalma. Gömbölyödő pocakját bikiniben mutatta meg követőinek. TV + SztárokOrigoVisszatért exbarátnőjéhez, Dominika Rékához VV Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20180419-visszatert-exbaratnojehez-dominika-rekahoz-vv-aurelio.htmlMinden jel arra utal, hogy Aurelio újra összejött exbarátnőjével, Dominika Rékával. TV + SztárokOrigoTerveiről vallott Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-terveirol-vallott-hajdu-peter-tevezes.htmlHajdú Péter jövőjéről vallott: elárulta, nem tartja kizártnak, hogy elengedi a tévézést és teljesen más területen kamatoztatja tudását. TV + SztárokOrigoKrencsey Hellának üzent a leszbikus színésznő egyik barátjával, bizonyítékaik vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-krencsey-hellanak-uzent-a-leszbikus-szineszno-egyik-baratjaval-bizonyitekaik-vannak.htmlA leszbikus színésznő elérkezettnek látta a pillanatot, hogy ő is megszólaljon a bántalmazás ügyében, így egyik barátjával üzent Krencsey Hellának, aki könyvet írt kapcsolatukról. A barát azt mondja: bizonyítékaik vannak arra, hogy a Viaszbaba - Színésznőt szerettem című könyv szerzője bántalmazta egykori élettársát. TV + SztárokOrigoAmbrus Attila megmondta Berkinek: Drakula is jobban illik hozzá mint Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20180419-berki-krisztiannak-ambrus-attila-tanacsolta-hogy-hagyja-el-hodi-pamelat.htmlAmbrus Attila nem rejtette véka alá véleményét Hódi Pameláról, amikor az Ázsia expressz című műsorban szerepelt együtt Berki Krisztiánnal. A két férfi közösen írt könyvéből kiderült: a Viszkis állhatott a hátterében annak, hogy végül Berki nem házasodott össze egykori kedvesével. TV + Sztárok--Dukai Regina szexi fehérneműben posztolt képet az ágybólhttp://www.life.hu/sztarok/20180419-dukai-regina-szexi-fehernemuben-posztolt-kepet-az-agybol.htmlSzexi fehérneműben mosolyog az ágyban Dukai Regina, szőke haját pedig lazán a vállára engedte. Közösségi oldalának követőit örvendeztette meg a fotóval. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.