Szinetár Dóra megmutatta, hogyan lubickol kisfiával: fotó

kép idill Szinetár Dóra kisfia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra különleges fotót posztolt a családi kikapcsolódásról: megmutatta, milyen jól szórakozott kisfia, Benjamin.

A színésznő kifejezetten ritkán enged betekintést a magánéletébe, gyermekeiről sem sokszor posztol, ezért is számít igazi kincsnek az, amit most közzétett. Szintár Dóra egy igen idilli fotót mutatott követőinek, méghozzá arról, hogyan kapcsolódott ki kisfiával.

Szinetár Dóra különleges képet posztolt Forrás: Instagram/Szinetár Dóra

Dóráék ugyanis elutaztak nemrég, hogy az egész család pihenhessen egy kicsit. Benjaminnak láthatóan nagyon sok új élményben volt része, de nem csak a kicsik mulattak jól. „Mindenkinek jutott élményből, pihenésből, finomságokból! Nagyon jó volt!!! Jövünk még!" – írta Szinetár Dóra a fotóhoz, melyen megmutatta, milyen jól szórakoztak a kicsi Benjaminnal.

Szinetár Dóra Official (@szinetardora) által megosztott bejegyzés,

Gáspár Evelin régi családi fotót posztolt közösségi oldalánhttp://www.life.hu/csalad/20180418-gaspar-evelin-regi-csaladi-fotot-posztolt-kozossegi-oldalan.htmlRégi családi fotót töltött fel Instagram-oldalára Gáspár Evelin, amely talán annyira régen készüt, hogy Evelin még meg sem született. Gáspár Bea szinte semmit sem változott. CsaládOrigoLevelet írt a Fogtündérnek a magyar kislány: kedvesen megfenyegettehttp://www.life.hu/csalad/20180418-levelet-irt-a-fogtundernek-a-magyar-kislany-kedvesen-megfenyegette.htmlRóza úgy döntött, nem vár tovább a késlekedő Fogtündérre. Tollat ragadott, és figyelmeztette, mi a következő lépés, ha a héten nem érkezik meg. CsaládOrigoIstenes Bence hamarosan elutazik a Survivor forgatására: sírva búcsúzott családjátólhttp://www.life.hu/csalad/20180418-istenes-bence-hamarosan-elutazik-a-survivor-forgatasara-sirva-bucsuzott-csaladjatol.htmlIsmét el kellett búcsúznia Istenes Bencének családjától, hiszen idén is ő lesz a Survivor műsorvezetője. Hosszú hetekig nem látja majd szeretteit, sírva köszönt el tőlük. CsaládOrigoSzandi élő adásban fakadt dalra nővérével, Vikivel: videóhttp://www.life.hu/csalad/20180417-szandi-elo-adasban-fakadt-dalra-noverevel-vikivel-video.htmlSzandi és testvére, Viki között mindig is nagyon szoros volt a kapcsolat és most arra is vállalkoztak, hogy élő adásban fakadjanak dalra közösen. CsaládOrigoVictoria Bekcham Eva Longoria buliján mulatott kislányával, Harperrelhttp://www.life.hu/csalad/20180417-victoria-bekcham-eva-longoria-bulijan-mulatott-kislanyaval-harperrel.htmlEva Longoria buliján vett részt a Bekcham házaspár, akik kislányukat, Harpert is magukkal vitték. Victoria Beckham pedig erről közösségi oldalán is posztolt. Nagyon aranyosak együtt. Család--Egy új kutatás bizonyítékkal szolgál, hogy az apák másként kezelik fiú és lány gyermekükethttp://www.life.hu/csalad/20180415-az-apak-maskent-viselkednek-a-fiu-es-a-lany-gyerekukkel-gyermekneveles.htmlA szülők a nemi szerepek elsajátításában eltérő hozzáállással, elvárásokkal, valamint célzott neveléssel segítik gyermekeiket, tehát másként viselkednek lányaikkal és fiaikkal. Ez a különbség összességében az egész szülői magatartást meghatározza. Egy új tanulmány most kifejezetten az apákra helyezi a fókuszt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.