Háromévesen tűnt el a kínai kislány, Quifeng: 24 évvel később találtak egymásra szüleivel

Forrás: Thinkstock -
Kína eltűnt kislány gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kínai anya és apa 24 év után találtak rá elveszett kislányukra, aki háromévesen tűnt el. Az áttörést egy portré hozta, melyen felnőttként ábrázolták a gyermeket.

Hároméves korában tűnt el a kínai Quifeng 24 évvel ezelőtt egy piacon. Édesapja gyümölcsárusként dolgozott, és otthagyta kislányát a standnál, amikor néhány perccel később visszatért, már sehol sem találta. A szülők 24 éven át mindent megtettek azért, hogy megtalálják gyermeküket, de sajnos egészen eddig nem bukkantak a nyomára.

Háromévesen tűnt el a kínai kislány Forrás: Thinkstock

Az apa taxisofőrnek állt, felplakátozott kocsival járta a várost, és mindenkinek adott képet a gyermekéről, háta így sikerül megtalálni.

Végül egy rendőrségi fantomképrajzoló hozott áttörést az ügyben,

aki elkészítette a gyermek portréját felnőttként. A rajz pedig eljutott egy Kang Ying nevű nőhöz is, aki úgy érezte, hasonlít a rajzon szereplő nőhöz. Kapcsolatba is lépett a szülőkkel, végül DNS-teszt bizonyította, hogy valóban ő az elveszett kislány - írja a Rekordeast.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.