Rajongói szerint terhes Ördög Nóra: fotó

fotó terhesség család terhes Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostanában csak bővebb ruhákban látni Ördög Nórát rajongói szerint, ráadásul legutóbbi fotója is gyanús. A kommentelők azt feltételezik, hogy a műsorvezető kisbabát vár.

Ördög Nóra nem csak videókban osztja meg élete fontos pillanatait a rajongóival, képeket is gyakran tölt fel a kalandozásaikról, vagy csak úgy a hétköznapokról. Nemrég Brüsszelből jelentkezett be a műsorvezető, fotója azonban nagyon gyanús lett rajongóinak.

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

Mostanában a kommentelők szerint ugyanis csak bővebb ruhákban lehet látni a sztármamát, ahogy a nemrég feltöltött fotóján is, ám mégis úgy tűnik, mintha kicsit gömbölyödne a pocakja. Ez tűnt fel a rajongóknak, akik kerek perec Nórinak is szegezték a kérdést.

Terhes vagy?"

Már jó ideje csak bő ruhákban látni, és valahogy más lett a kisugárzása Nórinak. Szerintem várnak még a hír bejelentésével, bár a ruhák alapján minimum 4 hónapos várandósnak tűnik"

Szüleivel él Maksa Zoltánhttp://www.life.hu/csalad/20180420-szuleivel-el-maksa-zoltan-humorista.htmlMaksa Zoltán humorista ritkán beszél magánéletéről, most mégis megtette, elárulta, jelenleg szüleivel, párjával és annak lányával él egy fedél alatt. CsaládOrigoHáromévesen tűnt el a kínai kislány, Quifeng: 24 évvel később találtak egymásra szüleivelhttp://www.life.hu/csalad/20180420-haromevesen-tunt-el-a-kinai-kislany-quifeng-24-evvel-kesobb-talaltak-egymasra-szuleivel.htmlA kínai anya és apa 24 év után találtak rá elveszett kislányukra, aki háromévesen tűnt el. Az áttörést egy portré hozta, melyen felnőttként ábrázolták a gyermeket.CsaládThinkstockMásként szeretem a gyerekeimet, de ettől nem vagyok rossz anyahttp://www.life.hu/csalad/20180419-maskent-szeretem-a-gyerekeimet-de-ettol-nem-vagyok-rossz-anya-gyerekneveles.htmlSokan vélik úgy, hogy egy anyának egyformán kell szeretnie gyermekeit, függetlenül azok nemétől, korától, tehetségétől, természetétől. Azonban lássuk be, ez nem mindig van így. Szinte mindenki tagadja, de a legtöbb anya nem szereti ugyanúgy a gyerekeit. CsaládOrigoMásként szeretem a gyerekeimet, de ettől nem vagyok rossz anyahttp://www.life.hu/csalad/20180419-maskent-szeretem-a-gyerekeimet-de-ettol-nem-vagyok-rossz-anya-gyerekneveles.htmlSokan vélik úgy, hogy egy anyának egyformán kell szeretnie gyermekeit, függetlenül azok nemétől, korától, tehetségétől, természetétől. Azonban lássuk be, ez nem mindig van így. Szinte mindenki tagadja, de a legtöbb anya nem szereti ugyanúgy a gyerekeit. CsaládOrigoApa lett az EDDA gitárosa, Kicska Lászlóhttp://www.life.hu/csalad/20180419-apa-lett-az-edda-gitarosa-kicska-laszlo.htmlApa lett az EDDA gitárosa, Kicska László. A zenész fotót is mutatott az egyhetes csöppségről. CsaládOrigoGáspár Evelin régi családi fotót posztolt közösségi oldalánhttp://www.life.hu/csalad/20180418-gaspar-evelin-regi-csaladi-fotot-posztolt-kozossegi-oldalan.htmlRégi családi fotót töltött fel Instagram-oldalára Gáspár Evelin, amely talán annyira régen készüt, hogy Evelin még meg sem született. Gáspár Bea szinte semmit sem változott. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.