Esküvői fotót mutatott Gáspár Győző

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
esküvő régi fotó Gáspár Győző Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2005-ös kubai esküvőjükről posztolt fotót Gáspár Győző. Felesége, Bea egy csodás miniruhában mondta ki a boldogító igent.

Lassan 25 éve annak, hogy Gáspár Győző és Bea kimondta egymásnak a boldogító igent. Később fogadalmukat többször is megerősítették, legutóbb például 2005-ben, Kubában álltak oltár elé.

Győzikének most nosztalgiázni támadt kedve és a karibi ceremóniáról megosztott egy fotót a közösségi oldalán. Bea asszony egy csodás miniruhában, mezítláb látható, miközben a helyiek fogják az uszályát.

A showman még egy szerelmi vallomást is csatolt a képhez.

Amikor leülök a feleségem mellé a kanapéra, és húsz percen át csak rá figyelek, ő pedig rám, húszpercnyi életet ajándékozunk egymásnak. Az a húsz perc sosem tér vissza; időnk megosztása életünk megosztását jelenti, és a szeretet üzenetét közvetíti." - írta Győző a képhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.