Kardos Eszter kisbabája egyszerűen tüneményes: fotó

fotó baba kardos eszter szülés Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két hónapja látta meg a napvilágot a Barátok közt sztárjának, Kardos Eszternek a babája. A kis Erik elképesztően aranyos.

Tündéri fotót osztott meg közösségi oldalán kéthónapos kisfiáról Kardos Eszter. A Barátok közt színésznője már korábban elárulta, imád anyuka lenni és soha életében nem volt még ennyire boldog.

A friss felvételen a büszke édesanya karjában tartja a kis Eriket, aki hatalmas kék szemeivel néz a kamera felé. A követői közül néhányan megjegyezték, hogy a tüneményes gyermek az apukájára hasonlít.

Készülj az anyák napjára! – Kreatív és szívet melengető ajándékötletekhttp://www.life.hu/csalad/20180424-anyak-napi-kreativ-es-szivet-melengeto-ajandek-otletek.htmlMinden gyermek tudja, hogy május első vasárnapján az édesanyákat, nagymamákat, dédnagymamákat és szerencsés esetben az üknagymamákat ünnepeljük. Ilyenkor a kisebbek mondókákkal, dalokkal készülnek, a nagyobbak zsebpénzükből apró ajándékokkal lepik meg őket, a már felnőtt gyerekek pedig leggyakrabban virággal kedveskednek. Idén azonban legyen kreatívabb és őszintébb az anyák napja. CsaládOrigoTápai Szabina és Kucsera Gábor második babájukat várják, fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180426-tapai-szabina-es-kucsera-gabor-masodik-babajukat-varjak.htmlTápai Szabina néhány hónappal ezelőtt mesélt arról, hogy kisbabát szeretnének kisfiuk, Beni mellé. Álmuk nagyon hamar teljesült is.Család--Az áldozathibáztatás helyett, inkább tanulj az áldozat hibáibólhttp://www.life.hu/csalad/20180423-az-aldozathibaztatas-helyett-tanulj-az-aldozat-hibaibol.htmlAmikor kirobbant a nagy szexuális botránysorozat, megjelentek azok is, akik megkérdőjelezték az áldozatokat – és nem csupán állításuk valóságtartalmát. Sokan vélekedtek úgy, hogy ők (is) tehetnek a velük történtekről, sőt sok esetben egyenesen csak saját hibájuknak tulajdonították az átélteket. Ezek a vélemények azonban sok esetben az őket megalkotó emberek védekezési mechanizmusát tükrözik, tehát nem a rosszindulat szülte őket. CsaládOrigoCuki fotót osztott meg ikreiről Enrique Iglesiashttp://www.life.hu/csalad/20180425-cuki-fotot-osztott-meg-ikreirol-enrique-iglesias-anna-kurnyikova.htmlEnrique Iglesias ritkán oszt meg fotókat gyermekeiről, most azonban mégis kivételt tett, megmutatta, hogyan is néz ki náluk egy közös esti focimeccs-nézés. Család--Anyák napján nem mindenkit lehet tiszta szívvel felköszöntenihttp://www.life.hu/csalad/20180425-anyak-napjan-nem-mindenkit-lehet-tiszta-szivvel-felkoszontenibantalmazott-gyerek.htmlMár csak pár nap és elérkezik az egyik legkedvesebb ünnep, az anyák napja. Ilyenkor minden gyermek dalokban, mondókákban és apró meglepetésekben fejezi ki feltétel nélküli szeretetét. Vannak azonban olyan anyák, akik köszöntése nem lehet őszinte, akik nem érdemlik meg gyermekeik rajongását és csodálatát. CsaládOrigoNagyot nőtt Szabó Zsófi kisfia, Mendel: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180425-nagyott-nott-szabo-zsofi-kisfia-mendel-foto.htmlSzabó Zsófi kisfia, Mendel nagyon nagyott nőtt már: hihetetlenül édes, vigyorgós baba lett. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.