Aigner Szilárd felesége meghalt, mikor a kislányuk négyéves volt

Forrás: Youtube -
halál özvegy Aigner Szilárd gyereknevelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokkal a kislánya negyedik születésnapja után Aigner Szilárd elvesztette fiatal feleségét, aki mellrákkal küzdött. Úgy döntött, egyedül neveli kislányát, aki mára két gyermek édesanyja. Éva elárulta, milyen apa volt a meteorológus, aki 2016 nyarán távozott az élők sorából.

Aigner Szilárd annak idején nem sokkal a kislánya negyedik születésnapja után veszítette el feleségét, aki súlyos betegséggel küzdött. A meteorológus úgy döntött, ő maga neveli fel a kis Évát, pedig néhai felesége édesanyja magához vette volna a gyermeket. Aigner Szilárd azonban hallani sem akart ilyesmiről.

Aigner Szilárd váratlanul távozott Forrás: Youtube

„Nagyon örültünk, amikor megszületett a lányunk, Éva. A szülés után körülbelül másfél év múlva Zsuzsa csomót érzett a mellében, elment orvoshoz, a vizsgálatok azonban nem mutattak semmit. Egy idő után azonban érezte, növekedik a daganat... Először az egyik mellét operálták le, majd kis idő múlva a másikat" – számolt be annak idején a történtekről Aigner Szilárd, aki ma már nincs köztünk. Lánya, Éva azonban elárulta, milyen apa is volt a meteorológus, aki 2016 nyarán távozott az élők sorából.„Sokat kirándultunk, sokat nyaraltunk, vitt a játszótérre, esténként mesélt, és sokat nevettünk. Most, hogy már nekem is van két gyerekem tudom, férfiként, apaként milyen nehéz lehetett neki egyedül megbirkóznia velem" – mondta a Story MagazinnakÉva. Nem maradtak azonban sokáig ketten, a meteorológusra később ugyanis rátalált a szerelem. Pártai Luciával is született egy közös gyermekük, így lett egész a család.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.