Ilyen a boldog családi idill Ashton Kutchernél és Mila Kunis-nál

Ashton Kutcher Mila Kunis család szerelem gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mila Kunis és Ashton Kutcher számos teendőjük ellenére szakítanak időt arra is, hogy elég időt töltsenek a családjukkal. Most is együtt indultak a játszótérre, ahol együtt játszottak gyermekeikkel.

Nemcsak a munkáról szól Ashton Kutcher és Mila Kunis élete, hiszen két gyermekükkel is igyekeznek eleget törődni. A minap például kihasználva a napsütéses időt, a játszótérre indultak, ahol a büszke apuka is felcsimpaszkodott a mászókára.

Úgy tűnik, hatalmas a családi boldogság.

A sztárpárról és gyermekeikről készült fotókat itt nézheted meg.

Ashton Kutcher és Mila Kunis Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ezra Shaw

Louis Arthur Charles-nak hívják Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20180427-louis-arthur-charlesnak-hivjak-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne-harmadik-gyermeket.htmlLouis Arthur Charles nevet kapta Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermeke. Család--Aigner Szilárd felesége meghalt, mikor a kislányuk négyéves volthttp://www.life.hu/csalad/20180427-aigner-szilard-felesege-meghalt-mikor-a-kislanyuk-negyeves-volt.htmlNem sokkal a kislánya negyedik születésnapja után Aigner Szilárd elvesztette fiatal feleségét, aki mellrákkal küzdött. Úgy döntött, egyedül neveli kislányát, aki mára két gyermek édesanyja. Éva elárulta, milyen apa volt a meteorológus, aki 2016 nyarán távozott az élők sorából. Család--Esküvői fotót mutatott Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/csalad/20180426-eskuvoi-fotot-mutatott-gaspar-gyozo-bea.html2005-ös kubai esküvőjükről posztolt fotót Gáspár Győző. Felesége, Bea egy csodás miniruhában mondta ki a boldogító igent. Család--Szabó Zsófi hamar dolgozni kezdett a szülés után, sok bántó megjegyzést kapotthttp://www.life.hu/csalad/20180426-szabo-zsofi-hamar-dolgozni-kezdett-a-szules-utan-sok-banto-megjegyzest-kapott.htmlA kis Mendelt decemberben hozta világra Szabó Zsófi, nem sokkal pedig a szülés után visszament dolgozni. Igaz, hogy csak heti 1 napot vállalt, mégis rengeteg támadást kapott. Egy ponton már rossz anyának érezte magát. CsaládOrigoKészülj az anyák napjára! – Kreatív és szívet melengető ajándékötletekhttp://www.life.hu/csalad/20180424-anyak-napi-kreativ-es-szivet-melengeto-ajandek-otletek.htmlMinden gyermek tudja, hogy május első vasárnapján az édesanyákat, nagymamákat, dédnagymamákat és szerencsés esetben az üknagymamákat ünnepeljük. Ilyenkor a kisebbek mondókákkal, dalokkal készülnek, a nagyobbak zsebpénzükből apró ajándékokkal lepik meg őket, a már felnőtt gyerekek pedig leggyakrabban virággal kedveskednek. Idén azonban legyen kreatívabb és őszintébb az anyák napja. CsaládOrigoKollányi Zsuzsi édesapjáról vallott: nem volt része az életénekhttp://www.life.hu/csalad/20180426-kollanyi-zsuzsi-edesapjarol-vallott-nem-volt-resze-az-eletenek.htmlKollányi Zsuzsi hamarosan édesanya lesz, párjával első közös gyereküket várják. Az énekesnő boldogsága határtalan, hiszen tudja, hogy szerelme odaadó édesapa lesz. Olyan, amilyen neki nem adatott meg. CsaládFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.