Puskás Peti és Eke Angéla megértek a családalapításra, de nagyon elfoglaltak

X-Faktor Puskás Peti családalapítás Eke Angéla család anya apa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megért a gyerekvállalásra Puskás Peti és párja, Eke Angéla, de azt mondják, még nincs itt az ideje annak, hogy előálljanak a gólyahírrel. Mindketten nagyon elfoglaltak, a kellő pillanatban pedig szeretnének a családra koncentrálni. 

"Most is úgy gondolom, megértünk már a gyerekvállalásra, de inkább akkor élnénk majd ezzel, ha ténylegesen tudjuk élvezni minden egyes pillanatát, és én nem csak éjszakai apuka lennék" - osztotta meg párjával, Eke Angélával közös terveit Puskás Peti.

Puskás Petiéknél még várni kell a gólyahírre Fotó: Polyák Attila/Origo

A Blikk azt írja, hogy a The Biebers együttes frontembere idén is erősíti majd az X-Faktor mentorcsapatát, és - mint mondta - Angéla is tele van feladatokkal.

"Mindketten rengeteg felkérést kaptunk, amelyeket nem akartunk visszautasítani, így az idei év nagy része a munkáról szól majd" - mondta Puskás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.