Madeleine McCann szülei a kislány eltűnésének 11. évfordulójára emlékeztek a Facebookon

Forrás: Getty Images -
eltűnés szülők évforduló Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madeleine McCann szülei szívszorító üzenetet tettek közzé a kislányuk eltűnésének 11. évfordulóján. A szülők leszögezték, a keresés folytatódik, és mindent megtesznek azért, hogy megtalálják a gyermeküket. 

Madeleine McCann 11 évvel ezelőtt tűnt el egy apartmanból Portugáliában. A szülei a barátaikkal vacsoráztak a közelben, eközben rabolta el valaki a gyermeket az alvó testvérei mellől. Szüntelenül keresik a kis Maddyt, egyelőre azonban nem jártak sikerrel. A szülők ennek ellenére nem adják fel, ahogy a rendőrség sem. Újabb és újabb forrásokat kapnak, hogy folytathassák a nyomozást. Madeleine eltűnésének 11 évfordulója alkalmából a szülők, Kate és Garry a kislány hivatalos Facebook-oldalán üzentek a támogatóknak.

Madeleine McCann 11 éve tűnt el Forrás: Getty Images

Azt írják, egyre nehezebben szólalnak meg az évfordulókon, és habár nagyon elfoglalt életet élnek, Madeleine mindig hiányzik nekik. „

A kitartás és a remény megmaradt

köszönik a támogatásokat

Eddig több, mint 4 milliárdot költött a rendőrség, hogy megtalálják Madeleine McCann-t


A rendőrség eddig több, mint 4 milliárd forintnak megfelelő összeget költött a 2007. május 3-án eltűnt Madeleine McCann megtalálására. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

Kisfia szerint ikrei lesznek Tápai Szabinánakhttp://www.life.hu/csalad/20180502-kisfia-szerint-ikrei-lesznek-tapai-szabinanak-kucsera-gabor.htmlTápai Szabina és Kucsera Gábor születendő gyermekükről meséltek. Kiderült, hogy kisfiuk, Beni abban reménykedik, hogy édesanyjának ikrei születnek. Család--Híres aranyásók a történelemből 1.- Közemberekből uralkodókká váltakhttp://www.life.hu/csalad/20180502-hires-aranyasok-a-tortenelembol-1-kiralynok-kiralynek-es-hercegnok.htmlAz aranyásó kifejezés mögött olyan embereket, elsősorban nőket értünk, akik párjuknak köszönhetően vagyonra, hírnévre és gyakran rangra is szert tettek. Ez azonban nem új keletű dolog, számos hölgy futott be hatalmas karriert, a jó partnerválasztásnak köszönhetően. Köztük voltak, akiket csak a nemesi, uralkodói cím motivált, de a következőkben igazi szerelmekről is olvashatsz majd. CsaládOrigoAnyák napján nem mindenkit lehet tiszta szívvel felköszöntenihttp://www.life.hu/csalad/20180425-anyak-napjan-nem-mindenkit-lehet-tiszta-szivvel-felkoszontenibantalmazott-gyerek.htmlMár csak pár nap, és elérkezik az egyik legkedvesebb ünnep, az anyák napja. Ilyenkor minden gyermek dalokban, mondókákban és apró meglepetésekben fejezi ki feltétel nélküli szeretetét. Vannak azonban olyan anyák, akik köszöntése nem lehet őszinte, akik nem érdemlik meg gyermekeik rajongását és csodálatát. CsaládOrigoEnrique Iglesias cuki képet osztott meg egyik gyermekéről: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180502-enrique-iglesias-cuki-kepet-osztott-meg-egyik-gyermekerol.htmlHabár a magánéletét hétpecsétes titokként őrzi Enrique Iglesias úgy tűnik, a büszke apuka a gyermekeit nem bírja nem megmutatni. Íme, egy cuki fotó az énekesről és csöppségéről. Család--Puskás Peti és Eke Angéla megértek a családalapításra, de nagyon elfoglaltakhttp://www.life.hu/csalad/20180502-puskas-peti-es-eke-angela-megertek-a-csaladalapitasra-de-nagyon-elfoglaltak.htmlMegért a gyerekvállalásra Puskás Peti és párja, Eke Angéla, de azt mondják, még nincs itt az ideje annak, hogy előálljanak a gólyahírrel. Mindketten nagyon elfoglaltak, a kellő pillanatban pedig szeretnének a családra koncentrálni. Család--Tina Turner 18 éve nem beszélt fiával, Ike Turnerrelhttp://www.life.hu/csalad/20180501-tina-turner-18-eve-nem-beszelt-fiaval-ike-turnerrel.htmlKét éves korában fogadta örökbe fogadott fiát, Ike-ot, Tina Turner, akivel lassan 18 éve nem tartja a kapcsolatot. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.