Ezért nem szerepelt György herceg Lajos herceg első hivatalos fotóin

"Forrás: AFP/Richard Pohle " -
Lajos herceg Katalin hercegné Vilmos herceg Sarolta hercegnő Kensington-palota György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hol van György herceg? – kérdezhették sokan azután, hogy a Kensington Palota közzétette Lajos herceg első hivatalos fotóit. Az egyik felvételen a csöppség a nővérével, Sarolta hercegnővel látható, a másikon pedig egyedül van.

Tegnap a Kensington Palota megmutatta Lajos herceg első két hivatalos fotóját, amiket maga Katalin hercegné készített. Az egyiken a csöppség tágra nyílt szemmel szemléli a világot, míg a másokon Sarolta hercegnő ad puszit kisöccsének. A szemfülesek kiszúrhatták, hogy a kis hercegnő pont abban a pulóverben van, mint amit György viselt II. Erzsébet 90. születésnapja alkalmából készített összejövetelen.

A The Sun azt írja, nagyon egyszerű oka vannak annak, hogy György herceg nincs rajta Lajos fotóin: épp iskolában volt, amikor a képek készültek.

Apró bikiniben mutatta meg testét Tücsi: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-apro-bikiniben-mutatta-meg-testet-tucsi-foto.htmlTücsi és párja, Sofron István épp a napfényes Balin romantikáznak, ahonnan természetesen naponta posztolnak is a közösségi oldalra. TV + SztárokOrigoGyermekkori fotót posztolt Britney Spearshttp://www.life.hu/sztarok/20180504-gyermekkori-fotot-posztolt-magarol-britney-spears.htmlBritney Spears gondolt egyet és egy gyermekkori fotóval kedveskedett követőinek a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Meztelenül fotózták a tengerparton Kim Basinger és Alec Baldwin lányát, Ireland Baldwint: fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180507-meztelenul-fotoztak-a-tengerparton-ireland-baldwint-foto.htmlAlec Baldwin és Kim Basinger lánya megmutatta, mit is örökölt az édesanyjától: meztelenül fotózták a tengerparton a 22 éves modellt.TV + SztárokOrigoSokkot kapott: leégették Tápai Szabina hajáthttp://www.life.hu/sztarok/20180507-sokkot-kapott-leegettek-tapai-szabina-hajat.htmlMinden nő rémálma az, ami A Nagy Duett szereplőjével, a kézilabdázó Tápai Szabinával történt. TV + Sztárok--Andy Vajnának nagyon hiányzik a feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20180507-andy-vajnanak-nagyon-hianyzik-a-felesege.htmlA Ripost készített interjút Andy Vajnával, aki a házasságáról is beszélt.TV + Sztárok--Tóth Andiról leesett a szoknya a Nagy Duettes szereplése alatthttp://www.life.hu/sztarok/20180506-toth-andirol-leesett-a-szoknya-nagy-duettes-szereplese-alatt.htmlTóth Andi és Rippel Feri produkciója alatt kínos dolog történt: Andiról leesett a szoknya és bugyiban csinálta végig a szereplésüket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.