Így gömbölyödik Nyári Dia pocakja: fotó

has Nyári Diána várandós Barátok közt terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb kismamafotózáson vett részt Nyári Dia, akinek már egyre nagyobb a babapocakja.

Nyári Dia január végén jelentette be, hogy párjával első közös gyermeküket várják. A Barátok közt sztárja azóta már többször megmutatta kerekedő pocakját, sőt már a kisfiú ultrahang-fotóját is láthattuk.

A színésznő most anyák napja alkalmából posztolt egy gyönyörű fotót magáról. Egy tüllszoknya van rajta, ezen kívül pedig csak egy aprócska felsőt visel, hasát semmi nem takarja.

Isten éltesse az édesanyákat #jövőremárkaphatokvirágot #anyáknapja #kismama #anyaleszek #kisfiú @kooadrien

Nyári Diána (@nyaridia) által megosztott bejegyzés,

Kasszás Erzsi helyett Icuka a CBA-reklámok sztárja: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180507-kasszas-erzsi-helyett-icuka-a-cba-reklamok-sztarja-video.htmlKasszás Erzsitől búcsút kell vennie a rajongóknak, helyette ezentúl Icukával találkozhatunk, aki előbújt a boltvezetői irodájából, hogy elrappelje, milyen a CBA-s varázs. TV + SztárokOrigoGeorge Clooney 57 éves, fotó bizonyítja, hogy nem volt mindig szívtipróhttp://www.life.hu/sztarok/20180507-george-clooney-56-eves-foto-bizonyitja-hogy-nem-volt-mindig-szivtipro.htmlGomba frizurával és szemüvegben kissé nehéz felismerni George Clooney-t, akit világszerte nők milliói imádnak. Úgy tűnik, nem volt mindig ilyen sármos a színész, aki vasárnap ünnepelte 57. születésnapját. TV + Sztárok--Szívszorító: így teltek Robin Williams utolsó napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180507-szivszorito-igy-teltek-robin-williams-utolso-napjai.htmlBoltokba került az a könyv, amely részletesen leírja Robin Williams utolsó éveit és a színész betegségével folytatott küzdelmét. TV + SztárokAFPHódi Pamela szereti, ha egy férfi kicsit bunkóhttp://www.life.hu/sztarok/20180507-hodi-pamela-szereti-ha-egy-ferfi-kicsit-bunko.htmlHódi Pamela több sztárral együtt volt Várkonyi Andrea vendége a Micsoda Nők!-ben, itt mesélt arról, milyen férfiakat szeret. Válaszán mindenki megdöbbent. TV + SztárokOrigoPalvin Barbi fürdőruhája csak az egyik mellét fedi (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180507-palvin-barbi-modellt-keblet-megmutato-furdoruhaban-fotoztak-18.htmlKissé extrém fürdőruhában fotózták Palvin Barbarát, ugyanis a dressz nem takarja az egyik keblét. Nem tudni, mennyire hordható ez a darab, az azonban biztos, hogy a modellnek nagyon jól áll. TV + Sztárok--Meztelenül fotózták a tengerparton Kim Basinger és Alec Baldwin lányát, Ireland Baldwint: fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180507-meztelenul-fotoztak-a-tengerparton-ireland-baldwint-foto.htmlAlec Baldwin és Kim Basinger lánya megmutatta, mit is örökölt az édesanyjától: meztelenül fotózták a tengerparton a 22 éves modellt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.