Hamarosan gyereket szeretne Iszak Eszti

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
család Iszak Eszti gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Noha a gyönyörű modell úgy néz ki, akár egy tinédzser, már ő is betöltötte a 30. életévét, így nagyon is foglalkoztatja a családalapítás gondolata.

Iszak Eszti rengeteget utazik, nagyon prögős életét él modellként, nem beszélve arról, hogy önálló ruhamárkáját építi. A sok feladat azonban nem vonja el Eszti figyelmét a családalapításról, ami egyre jobban foglalkoztatja a modellt.

Iszak Eszti gyereket szeretne Fotó: Hirling Bálint - Origo

el tudom képzelni, hogy hamarosan édesanya legyek.

Blikknek

Ilyen az élet kisgyerekkel egy illusztrátor szemén áthttp://www.life.hu/csalad/20180506-ilyen-az-elet-kisgyerekkel-egy-illusztrator-szemen-at-anyasag.htmlAz anyasággal az egész életed megváltozik. Kemény, fárasztó, ugyanakkor örömteli és gyönyörű időszak veszi kezdetét, melynek innentől kezdve nem lesz vége, csupán változatossága fogja időnként frissíteni az életedet. Kara Western illusztrátor is megélte ezt, és nem rettent vissza attól, hogy tapasztalatait munkájában is megjelenítse. CsaládOrigoÍgy gömbölyödik Nyári Dia pocakja: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180507-igy-gombolyodik-nyari-dia-pocakja-foto.htmlÚjabb kismamafotózáson vett részt Nyári Dia, akinek már egyre nagyobb a babapocakja. CsaládFotó: Hirling Bálint - OrigoBörtönben született, egy év után nevelőszülőkhöz került a kislányhttp://www.life.hu/csalad/20180507-bortonben-szuletett-egy-ev-utan-neveloszulokhoz-kerult-a-kislany.htmlAnyák napja alkalmából egy megható kisfilmet készített az SOS Gyermekfalvak, hogy így népszerűsítsék a nevelőszülőséget. Család--Ezért nem szerepelt György herceg Lajos herceg első hivatalos fotóinhttp://www.life.hu/csalad/20180507-ezert-nem-szerepelt-gyorgy-herceg-lajos-herceg-elso-hivatalos-fotoin-sarolta-hercegno.htmlHol van György herceg? – kérdezhették sokan azután, hogy a Kensington Palota közzétette Lajos herceg első hivatalos fotóit. Az egyik felvételen a csöppség a nővérével, Sarolta hercegnővel látható, a másikon pedig egyedül van. Család--Csobot Adél cuki közös fotót posztolt Nátánnal: boldog lábacskákhttp://www.life.hu/csalad/20180506-csobot-adel-cuki-kozos-fotot-posztolt-natannal.htmlCsobot Adél és kisfia, no meg a pocaklakó közös délutáni sziesztájukat töltötték: az énekesnő egy aranyos fotót mutatott az idilli pillanatról. CsaládOrigoHajdú Péter szeretett keresztapjáért aggódikhttp://www.life.hu/csalad/20180506-hajdu-peter-szeretett-keresztapjaert-aggodik-beteg.htmlHajdú Péter közösségi oldalán adott hangot aggodalmának, szeretett keresztapja ugyanis beteg. CsaládFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.