Gwyneth Paltrow megmutatta 14 éves gyönyörű lányát

Forrás: AFP/Terry Wyatt -
lány anya Gwyneth Paltrow gyönyörű születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán látni Gwyneth Paltrow és a Coldplay frontemberének, Chris Martinnak lányát, Apple-t. Most azonban maga az édesanya mutatta meg a 14. életévét betöltő szépséget. 

Születésnapot ünnepel Gwyneth Paltrow és Chris Martin, ugyanis lányuk, Apple 14 éves lett. A gyönyörű fiatal lányt ritkán mutatják meg a médiában, az édesanya azonban most Instagram-oldalán mutatta meg, mennyit nőtt kislánya.

A fotóhoz azt is odaírta, hogy minden nap olyan Apple-lel mintha karácsony reggele lenne, és csodás dalszövegírónak tartja a 14 éves lányt. Azt is megköszöni Apple-nek, hogy még mindig csinálnak közös programokat, pedig már kamasz.

Mobiltelefon-fejű szülők - Ne a kamerát, hanem téged lásson!http://www.life.hu/csalad/20180510-mobiltelefonfeju-szulok-ne-a-kamerat-hanem-teged-lasson-a-gyermeked.htmlA családi egység megalapozása a négy fal között történik. Ám fontos, hogy azon kívül is képesek legyünk fenntartani, sőt, fejleszteni. Erre remek alkalmat adnak például a közös programok, vagy épp az ünnepségek. De álljunk meg egy pillanatra! Mondd, mikor láttad utoljára a kamera, illetve a telefon kameráján kívül gyermeked arcát, ahogy az óvodai, iskolai ünnepségen szaval, énekel? Egy-egy családi kirándulás alkalmával mennyi képpel térsz haza a telefonodban, és mennyivel az emlékeidben? CsaládOrigoMobilalkalmazások, melyek megkönnyítik az életünkethttp://www.life.hu/csalad/20180509-mobilalkalmazasok-applikaciok-melyek-megkonnyiti-az-eletunket.htmlÉrezted már azt, hogy jó lenne egyszerre több helyen lenni, több mindent csinálni? A mai korban a legnagyobb kincs az idő, az az idő, amit magadra, családodra fordíthatsz. Engedd hát, hogy az okostelefonod felszabadítson neked pár percet, vagy akár pár órát. Hiszen sorban állással, vagy épp a telefonos időpontfoglalással rengeteg értékes idő és energia vész kárba: alkalmazkodás a nyitva tartási időkhöz, az interneten való elérhetőség keresgélése, a „Kérem tartsa, hívása fontos számunkra" mondatok végtelen sora. CsaládOrigoLilu megmutatta kisfiát, Dávidot: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180514-lilu-megmutatta-kisfiat-davidot-foto.htmlKisfiáról posztolt közösségi oldalára Lilu: Dáviddal horgásztak a hétvégén. CsaládOrigoSarka Kata és Hajdú Péter összehozták a családot kislányuk elsőáldozásárahttp://www.life.hu/csalad/20180514-sarka-kata-es-hajdu-peter-oosszehoztak-a-csaladok-kislanyuk-elsoaldozasara.htmlElsőáldozó lett Sarka Kata és Hajdú Péter kislánya, Noncsi. Ebből az alkalomból az egész család együtt ünnepelt. Mint Hajdú Péter elmondta: nagyon fontos nekik a gyerekek vallásos nevelése. Család--A brit királyi családban harmadikként született gyermekek meglepő sorsahttp://www.life.hu/csalad/20180508-a-brit-kiralyi-csaladban-harmadikkent-szuletett-gyermekek-sorsa.htmlKözel három hét telt el azóta, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermeke megszületett. Lajos herceg tündéri baba, de vajon milyen jövő vár rá? Ezt előre megjósolni szinte lehetetlen, de kiindulási alapként elhoztuk a leghíresebb és legérdekesebb brit királyi családban harmadikként született gyermekek sorsát. CsaládOrigoKözösségi oldalán fakadt ki Oláh Gergő: "Sokan hülyének néznek minket"http://www.life.hu/csalad/20180513-kozossegi-oldalan-fakadt-ki-olah-gergo.htmlAz X-Faktor felfedezettje, Oláh Gergő és felesége, Niki negyedik gyermeküket várják. Az énekes az Instán fakadt ki amiatt, mert sokan nem értik, sőt támadják őket, amiért bevállaltak még egy babát.CsaládFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.